• GOAT
    4.3k
    Kad ovako doktorski i agresivno ulazi u zadnju trecinu izgledamo 2x opasnije :clap:, čovjek sve vidi i sve zna tako da pretpostavljam da je znao da cu ovo napisati
  • hardek
    7.8k
    Zajc jednostavno vidi točno što nama fali u datom trenutku i prilagođava se konstantno. Nažalost on se tu fizički jako troši pa nema snage za više od 60-70 minuta u takvom tempu. Ne znam da li će nakon zimskih priprema biti bolji u tom pogledu jer ipak nije prošao klasične pripreme ili je riječ o kapacitetima. Sve u svemu, više on da u tih 60,70 minuta nego Ljubičić u 10 utakmica
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Skandiranje Boysa je sve reklo o njegovom nastupu.

Baš klasa, vidjelo se još od tekme protiv Predavca.
  • Jaro
    11.4k
    ipak nije prošao klasične pripreme ihardek

kao i kod Bennacera, i za njega ovo smatram prednoscu
  • rioda
    12.3k
    Skandiranje Boysa je sve reklo o njegovom nastupu.Sibirski plavac

Što se skandiralo?
  • Sajla
    15.9k
    njegovo ime kad je izlazio
  • marcio amoroso
    47.7k
    Ma dobro ne treba pretjerivati. Nisu skandirali boysi iz kopa.
  • masacusec
    6.9k
    Taj je dečko jedan od naših najboljih igrača.
  • Kepec
    8.2k
    Nisu naravno Boysi pokrenuli skandiranje "Miha, Miha" nego ostatak navijača okolo, ali je u svakom slučaju bilo lijepo za vidjeti. Ljudi su ga prepoznali i nakon toliko dobrih utakmica ga je jučer nagradilo s ta 2 gola, a vidjelo se po njegovom smješku i pljesku da mu je puno značilo to skandiranje.
  • gaTeDZG
    2.5k
    S tportala:

Nakon poraza u Puli bio je jedan od glavnih aktera sastanka igrača u svlačionici. Čini se da je taj sastanak igrača u Puli sve preokrenuo:

'Ja sam tada rekao da Dinamo jest veliki klub, ali mi igrači nismo velika ekipa jer puno je mladih i moramo prvo na terenu pokazati da smo velika ekipa te da nam treba biti odgovornost i čast što igramo tu'.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Igračina, uvijek gleda prema naprijed, lopta uvijek ide naprijed, rijetko sa strane, nikada iza, prima loptu u poluokretu da ju može odmah proslijediti, uvijek zna koji će mu biti sljedeći potez i prije nego primi loptu i odlično gleda i napada prostor.
  • Krizy
    64.4k
    Već nakon 527 ligaških minuta u dresu Dinama, po golovima i asistencijama ima treću najbolju ligašku sezonu u karijeri izvan Slovenije.
    Dva gola i pet asistencija.

Bolji učinak u deset sezona izvan Slovenije imao je samo:
    2021./22. - Fenerbahçe: 9 golova i 2 asistencije (2219')
    2017./18. - Empoli: 8 golova i 14 asistencija (2310')
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Veliki doktor i gospodin. Meni osobno najdraži igrač Dinama.

Užitak je gledati njegove majstorije na terenu. :fire:
  • Kikster22
    7
    Koliko ih je tek mogao još staviti...
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Zajc radi posao za dvojicu, kreira sjane sanse, a i utrcava iz drugog plana sto bi valjda zadatak ljubicica trebao biti.

Zato ljubo ne radi ni za jednog nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.