• bbb medimurje
    4.8k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/goran-tenzera--je-li-layec-adekvatna-osoba-za-funkciju-glavne-i-odgovorne-osobe-za-sudacka-pitanja-/256564

Ima li dalje? Tocno 1 greska, a da je layec potvrdio da je isla u korist tovara, je bila dovoljna da se popljuje i zatrazi smjena Layeca

Ima toga jos :lol:
    Tenžera za kraj: "Mislim da moramo opet pokušati s našim kadrovima za povjerenika suđenja. Tu mi se kao rješenje nameće Bebek, dugogodišnji Fifa sudac, koji posljednjih godina vrlo dobro kao VAR sudac obavlja posao, kako u HNL-u, tako i na značajnim međunarodnim utakmicama. Znam da je bilo u prošlosti i nekih dvojbenih njegovih utakmica, posebno s Hajdukom, ali u tako dugogodišnjoj njegovoj sudačkoj karijeri ne može sve biti idealno i to treba prevladati. Uostalom, i otac mu je Veselko nekada obnašao tu funkciju."

smece predlaze bebeka za novog povjerenika
    Ovo tenzera mi sve vise ide u rang iritantnosti s sigurom, sarlijom, livajom i ostalim tovarsim spodobama

Kak ono ide? KO SE TUKO SAD SE VOLI!
  • nemapredaje
    6.7k

Al fora mi je kak mu je nepotizam jedan od razloga zašto bi Bebek trebao obnašati tu funkciju.
  • Danko
    2.7k

znači istina je ono što sam čuo od jednog našeg suca nakon derbija: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/802286
  • rioda
    12.3k

Ne bi me začudilo da to i je neka vrsta probnog balona, ipak je Kustić bio kod tovara u viziti neki dan, a Bebek je nekim svojim postupcima pokazao da bi im sad ipak mogao biti podoban za suradnju
  • vjeko1701
    21.6k
    Kak ide ona sa "šokeran"? Nemrem se točno sjetiti...
  • bbb medimurje
    4.8k
    da ocito sad prvo s tim van izlazi tenzera kako bi se umirila tovarska masa
    Pazi ti to u kakvim su oni dogovorima s hnsom...
    Masakr nam prijeti na proljece

Najjace mi je kak frajer uvjerava da se situm zabio u rebica i onemogucio ga da igra s loptom i nabio na njegov lakat. Po njemu je to faul situma nad rebicem :rofl:
  • badjibadara
    8.2k
    A ništa, pratiti timeline...

06.12.2025. VAR sudac Bebek inicira nekoliko u najmanju ruku dvojbenih odluka na štetu Dinama
    16.12.2025. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, sastao se u Splitu s predsjednikom Županijskog nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Hrvojem Malešom i predsjednikom Hajduka Ivanom Bilićem.
    18.12.2025. tenžera baca kost u vidu bebeka kao predsjednika sudačke komisije...

...To Be Continued

A vjerojatno bi se i neki prolog iskopao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.