• Noel
    17.7k
    Cirkus cijela liga. Nadam se da nitko u Europi i svijetu ne gleda ovu poluamatersku ligu. Sramota.
  • Zagreb1992
    2.9k

Njemačka liga igra se u 13 30 nedjeljom ...Talijani igraju u 12 30 i 15 00 većina utakmica ..Nizozemci nemaju ni jednu tekmu koja počinje nakon 17 00 sati ..Pa daj malo pogledaj prema vani i napravi neke promjene ..ako treba stavi ih sve u 15 00 i multiprijenos napraviš i bok ..I onda famozno kod naših da se zna da je magla u 12 mjesecu i oni opet po starom
  • Zagi
    13.7k
    “U drugoj situaciji - opet prema verziji s Kajzerice - objašnjeno im je da se radi o prelaganom kontaktu, ali dodaju i da se Mariju Šitumu - klima zub!?”Crni86

Čekaj.. KAJ?
    Nije valjda ovo iz nekakvih službih kanala? Zvuči kao onaj NEWS BAR.
    Nadam se da je.
  • blackbully
    4.6k
    nisu naveli nikakve razloge, sigurno je tata Miško sredioIvan0302

Kakve posebne razloge trebaju navesti da sa pol grama mozga zakljušiš da već u srijedu ujutro putuju za Krakow na potencijalno utakmicu sezone?

Da je tu Dinamo na mjestu Rijeke sumnjam da bi cvilio kako je "tata Zvone sve sredio".
  • Pacho
    11.9k

Neka! I zasluzio je kad je onako divljacki nasrnuo na lakat.
  • Zagreb1992
    2.9k
    isto tako sjetim se davnih dana bisera u klubu kad su utakmica kupa stavili radnim danom u 13 30 ...Protiv Zagore kad je bila ona poruka boli vas kurac za navijače
  • eol12
    861
    Navijači Hajduka su očito žešći marsovci, pročitam na jednom portalu komentar kako je Jese rekao u stadionu, naglašavajući Jesea kao prvaka hrvatske s Zagrebom da je Situm udaren u predjelu prsa i kako on tu ne vidi faul te u nastavku lik tvrdi kako su navijači Dinama kmecavci, no budala ispusti ono najvažnije sto Jese i Ivanović čini mi se voditelj kažu, a to je kaj smo s kriterijem, nije trebalo niti Dinamu poništiti gol zbog kvazi faula Bennacera, dakle lik jasno kaže da nije trebalo poništiti gol Dinama, ali ovi prvi dio izjave iskoriste samo, uzas kako su licemjerni
  • Crni86
    18.2k
    news bar, sportske novosi

Dodes na isto :lol:
  • NORTE
    21.6k
    Tek sad sam skužio da su potpuno maknuli reprezentativca Ivušića nakon petarde na Rujevici.

Što će sada Dalić, voditi svog dugogodišnjeg člana repke i jedinog predstavnika Hajduga na SP ili ne?
    Ako su ga se odrekli tovari valjda će i Dalić.
  • Guinness
    3.2k
    Ima dost vremena do Rijekine tekme u četvrtakblue heart 72

Šta bi rekli da su našu utakmicu od sinoć prebacili za danas, a u četvrtak igramo u Poljskoj protiv jakog protivnika za potvrdu prolaza dalje?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Ova odluka da se nije moglo danas u podne ili 13 nastavit utakmica je takva glupost. Prekosutra putuju u Poljsku, ima i drugih ekipa koje igraju danas i četvrtak, razmak je dovoljan. A da ne pričamo o tome da im ta utakmica malo znači jer su ionak prošli, a u top 8 ne mogu. Sad će se nastavljat za mjesec i pol gdje u međuvremenu jedna i druga ekipa mogu promijenit pola sastava (transfer, ozljede, bolesti) i kaj onda?
  • Droljo
    23.5k
    igramo u Poljskoj protiv jakog protivnikaGuinness

U Poljskoj nema 'jakog protivnika' za nas. :grimace:
  • rioda
    12.3k
    Ako sam nakon derbija bio sto posto siguran da tovari imaju botove za komentare po internetu, nakon Belupa sam milijun posto siguran. Jednostavno je nemoguće da je svaka objava preplavljena istim komentarima, u stilu - Belupo pustio, prodali bodove i Jagušića itd.

Očito im je to još jedan front borbe za naslov, uz HNS, suce, MaxSport, VAR, Tenžeru, komentatore, goste u emisijama... :starstruck:
  • Mr Anderson
    15.7k
    Tek sad sam skužio da su potpuno maknuli reprezentativca Ivušića nakon petarde na Rujevici.NORTE

Ima ozljedu pubične kosti.
  • vjeko1701
    21.5k
    Meni odgoda čisto ok. Kao prvo, i dalje u nekoj divljoj teoriji mogu u top 8. Drugo, ispada da je Istra uvelike odgovorna za situaciju jučer pa mi je ok da se onda izađe Rijeci u susret. Treće, iz perspektive nas, dao bi im bilo kaj kaj povećava šanse da skinu barem neke bodove Shaktaru. Niš nece značiti ove sezone al može dugoročno. Četvrto, dobro dođe još koji bod nacionalnom koeficijentu. Dovoljno je nizak ovakav kakav je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet