• ElDorado
    8.3k
    Tironi je rekao da ga Boban planira zadrzat na neki nacin. U Milanu je otpisan.
  • vjeko1701
    21.5k
    Mislim da to jednostavno ovisi o interesu. Ne vjerujem da će ostati ovdje ako će imati ponude iz lige 5.
  • hardek
    7.8k
    Mislim da to jednostavno ovisi o interesu. Ne vjerujem da će ostati ovdje ako će imati ponude iz lige 5.vjeko1701

Mislim da je nemoguće da neki u najmanju ruku osrednji klub lige 5 ne pokuša dovest. Neka Nica, Lorient, Lazio, Vilarreal...
  • Crni86
    18.2k
    Fali nama tu konteksta malo.

Kljucno je koliko dobar odnos imaju on i boban. Ako ga beni gleda kao boga koji mu bezrezervno vjeruje (milan pa sad i dinamo) ne bi me cudilo i da odluci ostat. Ukoliko stvarno imaju tako dobar odnos kao sto se pisalo.

Kad te uhvate takve krize, nitko ne vjeruje u tebe, a imas osobu koja je bezrezervno vjerovala u tebe u dva navrata cijenis to vise nego ista.

Naravno uz titulu te napada na lp, i projekt koji bi mu bio primamljiv.
  • mali M
    9.2k
    Nadam se da će uskoro doć novi stručni stožer koji će znat pripremit igrače fizički i da uđu u formu kroz 3-4 mjeseca :roll:
  • Zagi
    13.7k
    Zajc nije imao problema sa ulaskom u formu.
  • Fatos Beqiraj
    599
    Odakle sad to opet da bennacer nije u fizickoj formi?
  • Orc123
    14.1k
    mah pise se samo da se pise.....gluposti
  • Zagi
    13.7k
    Kova ga redovito vadi u 60. kakav god bio rezultat jer je.... potpuno spreman?
  • Fatos Beqiraj
    599
    ko je danas umjesto njega usao u 60oj? U derbiju isto? Protiv rijeke?

Ako ga nekad izvadi ne znaci da je nespreman, mozda taj dan je los ili oce nesto promjenit
  • vjeko1701
    21.5k
    Mislim da je nemoguće da neki u najmanju ruku osrednji klub lige 5 ne pokuša dovest. Neka Nica, Lorient, Lazio, Vilarreal...hardek

Slažem se.

Kad te uhvate takve krize, nitko ne vjeruje u tebe, a imas osobu koja je bezrezervno vjerovala u tebe u dva navrata cijenis to vise nego ista.

Naravno uz titulu te napada na lp, i projekt koji bi mu bio primamljiv
    Crni86

Možda, al kao netko tko nit je dinamovac, nit je domaći i sigurno ima motiv pokazati da je i dalje na razini top liga svijeta. Zbilja ne znam kaj bi mu se trebalo ponuditi ukoliko dobije ponudu Villarreala iz kojeg se i dalje još uvijek može nadati povratku u jedan od reputacijskih top klubova.

Mislili smo da je Modriću Boban idol i netko radi koga će barem dva put razmisliti o povratku pa na kraju ispada da mu se nije udostojio ni pošteno odgovoriti. Bez da se sad opet ulazi u te rasprave.
  • Crni86
    18.2k
    zato velim pitanje je kakav odnos imaju. Koliko je on stvarno dubok jer prica se da ga je Zvone forsao i u Milanu pa sad ga izvlaci u dinamu. Nisu to ipak male stvari s poslovnog aspekta.

Mah modric… dovoljno si reko.

Na kraju modric nikad nije radio sa zvonom. Gledo ga je na tvu i divio mu se i to je to. Neces ti zbog toga osjecat neku zahvalnost, povezanost vec samo divljenje.

Opet benaccer je imao dosta problema s ozlijedama, lutanja, mnogi su ga u tim trenutcima vjerojatno “izdali” a opet je Zvone th. On je ipak radio s bobanom i njihova konekcija je sigurno puno dublja od one koju modric gaji s zvonom.

Vidjet cemo sve jako brzo. Ljeto je tu za čas.
  • vjeko1701
    21.5k
    Vjerojatno ćemo znati i prije ljeta. Ak niš drugo, možda okrenemo neku lovu pošto imamo pravo otkupa.
  • Zagi
    13.7k
    mozda taj dan je los ili oce nesto promjenitFatos Beqiraj

Lik je kvalitetom 3 razine iznad lige ali Kova ga vadi zbog svoijh taktičkih ideja?
    Mišića baš nikada ne želi promijeniti?
    daj
    ....a možda su u šumi.

Ne znam kaj uopće branite. Pa za nas je nemjerljivo bolje da sam ja u pravu jer će onda ulaskom u formu uistinu dominirati ligom.
  • Fatos Beqiraj
    599
    pa moram branit kad si u krivu, kazes redovno izlazi u 60oj. Ako je izisa par puta to nije redovno.

Samo zelis ocrnit Kocu i Bennacera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.