• Droljo
    23.4k
    Prvi korak je napravljen sa time da je on tu. Možda se igraču svidi život u Zagrebu i igranje u dinamu. Neki ljudi radije izaberu borbu za titule, ligu prvaka nego ganjat sedmo mjesto u ligama petice. Nikad se ne zna. Imamo i mi neke adute u toj priči. Nek bude ono pravo dinamovo proljeće i kad krene lijepo vrijeme sve nekako živne a Hrvatska je valjda naj ljepša zemlja na svijetu....
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Nemamo više niti EL/LP kao aduta u rukavu nego ćemo tek vidjet kaj naganjamo 15.7., a u Ligama petice 7-8 klub je isto u europi tako da jako teško, pogotovo jer sad već ganja zadnji ugovor, nema 2 godine za "gubljenje" kod nas. Isto tako koliko god da je klasa zadnji vezni nije pozicija gdje se isplati potrošiti većinu transfer budžeta
  • Droljo
    23.4k
    pogotovo jer sad već ganja zadnji ugovor, nema 2 godine za "gubljenje" kod nasTvrdica McTvrdi

Kak znaš?
  • mikser
    41
    Bennacer je mašina.
    Koliki moraš biti antitalent (Kova i ekipa) da ne prepoznaš jučer idealnu priliku i zamjeniš Bennacera u recimo 85.minuti - sigurno bi dobio ovacije od BBB-a, a takve stavari takvim igračima puno znače za danju motivaciju. E moj Kova.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Od BBB sigurno nece dobit ovacije, mozda od simpatizera.
  • Masto
    551
    Zašto bi dobivao ovacije za nesto sto se od njega očekuje
  • Droljo
    23.4k
    Stanite malo. Ovacije znače pljeskanje pri izlasku iz igre? I koji povik bravo? Zašto to igrač dinama nebi dobio nakon dobre partije?
    Možda sam ja lud....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.