• Jaro
    11.4k
    nadajmo se napretku.Zoran

ja se nadam da ce Barin PR ubrzo privuc zadovoljavajucu ponudu i odvest malog di vec hoce da se rijesi taj cirkus s njim u momcadi…
  • vjeko1701
    21.5k
    Molim te nemoj gaditi ovaj forum tim njuškama, posebno kad je offtopic.
  • Zoran
    377

Drago mi je da netko ima isto misljenje i ja. Mali je već mislima u Barceloni, a Hoxha je za njega Riberi i Robben u jednom.
  • IceMan
    3.8k

Pa to je samo odgovor kolegi tko je Samir Toplak
  • vjeko1701
    21.5k
    Ok, al nemoj xD
  • IceMan
    3.8k

Al su ga “njegovi” Varaždinci odmah dolje u komentaru negirali s palcem dolje :lol:
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Dinamo fantastičan. Volio bih da uz Livija imamo i Zeleniku
  • vjeko1701
    21.5k
    Ma on je populist koji se tim forama želi umiliti navijačima da ga se barem spominje kao trenera. Samo ni oni baš neće tolko nisko pasti.
  • hardek
    7.8k
    Volio bih da uz Livija imamo i ZelenikuJos-Optimus

Zeleniku sam i ja zazivao na kraju prošle sezone, ali i on je u ogromnom padu. Ni sjena onom golmanu iz prošle godine. Filipović je čisto okej za drugog golmana.
  • FredyJones
    28
    danas smo pokazali kad od prve minute krenemo jako i nabrijamo nema straha u HNLu. Takvi moramo bit i onda svi vanjski faktori ce bit nebitni.
    Da smo vijele polusezone imali pristup kao na zadnje 4 HNL tekme bili bi na plus 7.

Zajc fenomenalan danas , uz njega spomenuo bi Vinlofa koji je pokazao da je i defenzivno dobar bek, jak na lopti nabrijan u duelu. Bennacer sve bolji. Sad dobit ovakvim pristupom i Lokomotivu i na pauzi se poslozit i pomest HNL na proljece. ajmo plavi!
  • Droljo
    23.5k
    Zelenika nije golman za dinamo.
  • FredyJones
    28
    Vinlof kod cetvrtog gola prekine potencijalno opasnu kontru i asistira fenomenalno Zajcu, strasan potez vrijedan spomena svakako.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Došao sam iz Kc smrznut, ali sretan kao malo dijete i ajde reko da pročitam temu od prve minute tekme do zadnjeg upisa.

Moram vam napisati da ste teške seronje.
    Naravno ne svi, ali dobar dio. Od prve minute negativa, sprdnja, čak na kraju iako je 2-5 kmečanje zašto nije ušao ovaj, a zašto je ovaj itd. Seronje!
  • pjetlić
    243
    Ledeno je bilo, nas neugodno, al bar se magla povukla za povratak

Domaci na tribini su grdo krila dobili na 1-0, drago mi je da je bilo samaranje.

Pohvala treneru na napokon reakciji i vađenju Mikića radi žutog, bas ga je debilno dobio :(

Bravo nasi, gust je bilo gledat.
  • sole86
    2
    netko drugi bi za ovo vrijeđanje drugih forumaša dobio ban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.