• Jurki
    20.9k
    Pitanje kaj je istina.Tvrdica McTvrdi

Istina je to da smo platili stopera Rijeke 3 milje eura koji nije opravdal ni cetvrtinu ulozenog novca.
    Kaj Miskovic sere da "njegovi to lakse prozvacu" je nebitno.

Jos jedan u moru igraca koje je nasa vrla struka preplatila.
    Nista vise i nista manje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

To svakako. Iako smatram da neku vrijednost ima i nadamo se da će barem dio pokazati. Ono čišćenje na Poljudu bi slikali kao mural da smo uzeli naslov, ovako se nitko ne bu tog sjećao. Tak je kak je
  • CastAway1986
    4.7k
    Placen je vise nego sto vrijedi ali u ovom Dinamu ima mjesta jer realno nije ni dobio pravu priliku, definitivno ga treba rotirati s Dominguezom..
  • bazooka93
    66
    nije dobio pravu priliku, po meni on je vise stoper tipa ramos najbolji pred protivnickim golom i bezkompromisan (lucic)
    Nadam se da ce dobiti vise minuta u rotacijama.
  • Orc123
    14.2k
    Ima dobrih strana ali da placas 3+ mil eura za 3. Stopera? Previse je to. . .

Nazalost Sergija cemo tesko zadrzati dugo jos pa ce dobiti priliku ali da je opravdao ulozeno, nije.
  • Fan
    1.8k
    Nemojte zaboravit da nam se i Torrente vraća, a i da mali Jakirović mora polako dobivati minute (ako se ne varam Inter ga je ljetos već tražio, samo ne znam dal je bilo ponude).
    Uz Domingueza i McKennu kao standardne prvotimce imamo i "rezerve" KTCa i Živkovića.
    Ne bih se čudio da ako dođe neka solidna ponuda od npr 2m eura, da ga prodamo.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Prema naprijed opasniji od gode.

Solidne zadnje dvije utakmice, treba samo malo vise minuta dobiti da se i mckennu i sergija odmori.
  • prefontaine
    5.7k
    Soldine zadnje dvije utakmiceGoncalo Santos
    Tema je Galešić, a ne Soldo. Soldo danas nije igrao :nerd:
  • Goncalo Santos
    2.8k
    autocorrect zapamtio soldu, htio sam rec solidne. Ispravljeno.
  • prefontaine
    5.7k
    ma znam, sve pet, ali jebiga, jače od mene ✌️
  • Orc123
    14.2k
    Solidan danas na neprirodnoj poziciji ali mi je smijesno koliko ljudi nemaju pojma o Dinamu nit ga prate, nit se ne kuze u nogomet. To su oni Insta i Face komentatori koji jako prate Dinamo.

Galesic je dobar igrac ali biti opcinjen sa danasnjom tekmom i odmah ga gurati u startnih 11 ili govoriti kako je sramota da ne igra je smijesno. Nije odigrao nista specijalno, nit moze on sad na beku dati najbolje od sebe. Nas 3. Stoper koji ce imati svoje minute.

Sad nema Mudrazije pa je na red dosao Galesic. Svi ce dobiti priliku.
  • CastAway1986
    4.7k
    On treba u prvih 11 da pokaze svoje kvalitete a ne raubati Sergija i Mckennu do iznemoglosti..
  • Crusades
    20.6k
    Davno sam napisao da je po dolasku u Dinako rečeno za njega da može i na beka. Sad dvije tekme za redom na beku.
  • ElDorado
    8.3k
    Beka će odigrati zicer protiv Lokse. Ali ne smije se toliko raubati Sergi i treba ih kombinirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet