• Jay
    2.9k

Mora van jer nije nesto danas, sve ok, ali ima zuti i igramo protiv bela
  • Ruki93
    116
    Ovo mi je odlican potez, prevažna je utakmica da se riskira nekakav drugi zuti karton
  • NitkoBitan
    33.8k
    zasto ide Mikic van!Orc123

Jer je los i pokupio bi drugi zuti. Odlican potez klupe i trenera.
  • Zagi
    13.7k
    Pametno od Kove. Prenervozan ulazak u tekmu Mikića.
  • Ivdzo11
    8.7k
    najpametniji potez... Vidi se kako je startao u kurcu... Cekaj dok dobije drugi zuti pa onda je kasno
  • Krulek
    1.1k
    Kova odlučio ne čekati 60 minutu. Opasnost od drugog žutog Mikića je bila očita.
  • Danko
    2.7k

Cvilimo jer smo u zadnje 2 tekme tovara friško vidjeli da se ne daje žuti za to.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    ajmo po tri boda i otkaz treneru na zimu :pray:Krizy

Mislim da će ga ostavit. Preokrenuo na "zeznutom" gostovanju, recimo da dobije lokose idući vikend, prvi je na pauzi, mislim da će mu biti dovoljno da dobije još kredita neko vrijeme.

Ne bi ja to htio, ali čini mi se da će biti tako.
  • rioda
    12.3k
    Jagušić mi pada u očima s ovim bacanjem po terenu za svaki i minimalan kontakt
  • Krizy
    64.3k
    Uzorak koji i nije uzorak, ne može se uzimati kao nešto ozbiljno, ali Galešić je odigrao defenzivno dobre utakmice za Rijeku protiv Hajduka i Varaždina kao desni bočni, pa bih tamo protiv Celte stavio Galešića.Krizy

Eto počeo je Kovačević s prijedlogom mjesec nakon upisa, a prije toga je na desnom boku potrošio Lisicu, Theophilea i Mikića (odmah u vatru u europskim utakmicama).
  • IceMan
    3.8k
    Dobro da ga izvadio, pohvale treneru.

Zatvorit će ovo Gale, bez brige :strong:

Ovaj će se rasplakat za rekaciju obrane Slavena kod gola…
  • eol12
    861
    Meni okej danas izgledamo, doduše gol za 1:1 rani spasio stvar. Koliko kritiziram trenera toliko i podržavam ovaj potez s zamjenom Mikica.
  • bluelions
    450
    Jeli može netko reci Belji da dira tu loptu, sagradi se i nešto pametno napravi.
    Kako mi može ići to na živce, isto je radio Kulenovic prije njega...
  • rioda
    12.3k
    Ovaj će se rasplakat za rekaciju obrane Slavena kod gola…IceMan

Prebaci na HTV 2 i Štefa Baloga :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.