• prefontaine
    5.7k
    Pa Zrinjski je i prije ove utakmice znao da mu sve ovisi o zadnjoj protiv Rapida, i dosta toga su podredili toj utakmici. Realno, u ovoj protiv Rakowa su bez problema mogli uzeti bod, ali... U prvom poluvremenu 1min nadoknade, oni na 45+ imaju korner i uspiju sve to sjebati i u 45 +2 naprave penal..

Nas i prolazak dalje ipak ne bih komentirao. Bar dok je na klupi aktualni trener gospon Mario Kovačević
  • lukaoj
    78
    Koliko ustvari mozemo biti zadovoljni pobjedom protiv Rijeke na Maksimiru
  • javolimtebejako
    3.7k
    Riječani u europi navijaju protiv nas više nego kad hajdučija igra.don

ovo sto si napisao nema veze s istinom
  • don
    17.4k
    osobni dojam koji se odnosni na zadnje godinu-dvi.

uglavnom, za nas u europi ne navija ni 5% navijača Rijeke. Naprotiv, uživaju kad gubimo. Ako nemaš priliku provjerit uživo, pogledaj po internetu, forumima.

a da vole više kad izgubimo mi nego hajduk je samo moja percepcija zbog povećanja mržnje prema nama.
  • javolimtebejako
    3.7k
    na internetu su uvijek naglasniji oni koji mrze, naravno da nece neki Miro s Vežice napisat "bas mi je zao sto je Dinamo izgubio, htio sam da dobiju Betisa radi koeficijenta i jer su hrvatski klub" i dobit 150 lajkova na facebooku.

imam priliku provjerit uzivo jer zivim tu pola zivota, svi koje znam odavde su ili simpatizeri rijeke ili armada. pa naravno da ce nas prcnut ako izgubimo, to je normalno, ali daleko je od tog da navijaju protiv nas

a tovare mrze od nas 10x vise. grad je pun grafita "ubij tovara" i slicnih naljepnica
  • Krizy
    64.3k
    Mislim da Zrinjski može dalje i s bodom protiv Rapida, ukoliko KuPs, Lincoln i Breidablik izgube / ne osvoje tri boda u posljednjem kolu.

Strasbourg - Breidablik
    Crystal Palace - KuPs
    Legia - Lincoln
  • don
    17.4k
    na internetu su uvijek naglasniji oni koji mrze, naravno da nece neki Miro s Vežice napisat "bas mi je zao sto je Dinamo izgubio, htio sam da dobiju Betisa radi koeficijenta i jer su hrvatski klub" i dobit 150 lajkova na facebooku.javolimtebejako

zato san i napisa dodatak uz uživo jer kako ja čujem mržnja prema nama se osjetno povećala a prema hajduku pomalo smanjila od kad je Livaja "tiši".

možda san malo pretjera kad san reka da u europi navijaju više protiv nas nego njih jer hajduk rijetko kad i igra europu pa je teško procjenit. Ali da navijaju za nas je glupost, a oni koji i navijaju su tiha manjina. Isti takvi su poput onih Dinamovaca koji navijaju za sve hrvatske klubove u europi pa jel, tako i za hajduk.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Fascinantno je da na dinamovom forumu moraš objašnjavat zašto ne navijaš za šugavce s Kvarnera.
  • Peškaman
    8.3k

Trebaju se 3 od ovih stvari dogodit da bi prosli s X-om:
    - Breidablik ne pobijedi Strasbourg u gostima
    - Kups izgubi od Crystal Palace u gostima
    - Lincoln izgubi od Legije u gostima
    - Craiova izgubi od Aek Atene u gostima
    - Sigma izgubi od Lecha kuci
    - Shkendija izgubi bar 2 razlike od Aek Larnace u gostima

Rekao bih da je realno,pogotovo ove prve tri situacije.
  • pešća
    758
    Al ovo je bas tipicno za Sanchezove ekipe. Ako ih krene, trpajuvjeko1701

Pri samom dolasku u Rijeku upisao je remi sa Lokomotivom, poraz od Vukovara, remi sa Istrom i poraz od Noaha. Mogu si samo zamislit da tako krene neki trener sa Dinamom, otkaz instant. Miškovića boli kuki za navijače i njihovo mišljenje, gura svoje i tako treba bit, pa nek se svaka suša na internetu istrese opet će kroz neki period slavit tog Miškovića.
  • Krizy
    64.3k
    Riera nakon poraza od Rijeke:

"Razlika su bili prekidi. Oni nisu stvar pozicije, već ponašanja. Nisam ljut na igrače, dali su sve od sebe, iza njih je puno utakmica. Frustriran sam jer smo ostali bez bodova zbog prekida. Nogomet je 70-30. Sedamdeset posto je što napraviš na terenu, a 30 posto su prekidi. U tih 30 posto nas je Rijeka dobila. Ali nemam osjećaj da nas je Rijeka pobijedila i zato se osjećam frustrirano, ali moram to prihvatiti."

Hahahaha koji lik.
    Udarci (u okvir) 21-8 (10-3)
    Drugo poluvrijeme: 14-3 (7-1)

Rezultat: 3:0
  • Sajla
    15.7k
    Mi bi trenera sposobnog za samokritiku? To postoji? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.