• Crni86
    18.1k
    Fenomenalan danas, jedini od veznjaka dao doprinos na tekmi. Bravo miha!
  • Dinamosaur
    2.9k
    Ovakvu asistenciju može Hoxsa sanjati, dodao ko Iniesta
  • NKDZ86
    6.8k
    Miha plemeniti Zajc
  • rioda
    12.2k
    Meni se čini da mi stanemo čim ovaj gospodin izađe iz igre.
  • LA BOMBA
    677
    Zajca bi Dinamo trebao koristiti za građenje navijačke baze u Sloveniji. Slovenci vole pratiti svaki sport/klub gdje igra neki uspješan Slovenac. Dok je Kek bio u Rijeci ogromno ljudi u Sloveniji je pratilo Rijeku. Uz pravi marketing, mogao bi sličan hype ostvariti i sa Zajcem, ako nastavi sa odličnim igrama i Dinamo ostvari neki rezultat u Europi.
  • Crni86
    18.1k
    Kapetanski danas. U razgivoru sa sucem, vrsi pritisak, bodri decke, prigovara deckima. Ovaj covjek jednostavno zasluzuje kapetansku traku i ne jer je misic los vec jer je zajc rodeni lider.
  • ShanKu
    1.9k
    Jedino Zajca nismo komentirali danas :grin:
  • fakin
    2.3k
    Obuzeo ga je danas ljubo sindrom. Niti je briljirao nesto, niti je previse grijesio, praktički najnevidljiviji od prvih 11
  • striko
    2.9k
    Jedina svjetla točka večeras.
  • NVKOD
    9k
    Odlična odigrana utakmica. Tako igraju i tako se ponašaju pravi lideri. Kapetan u svakom smislu riječi!

Njega za kapetana umjesto Mišića!
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Klasa malo za reci, igra prema naprijed dobila smisao s njegovim ulaskom, pravi pristup, borbenost, brza odigravanja.
    Ekipu treba gradit oko Zajca.
  • Zagi
    13.5k
    Odličan! Mozak igre, srčan i vidiš da mu je stalo kako se prezentiraju pred navijačima.
    Kaj se mene tiče, može dobiti kapetansku vrpcu.
  • hardek
    7.7k
    Gospodin, profesionalac koji ima tu sposobnost na energiju povući cijelu ekipu. Ovo se ne može naučiti, to je karizma i liderske crte koje rijetki imaju. Dostojan kapetanske vrpce
  • scarface
    415
    Top igrač. Mozak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.