• veselko tenžera
    6.3k
    Svaka čast @Lihtmašinac, izvrsno napisano. Ne postoji nikakva logika u padu kao posljedici gaženja, Mikić je nastavio trčati.

Treba pogledati kontekst cijele akcije, pa i dinamike duela Rebić - Mikić cijelu utakmicu. Rebić je bio frustriran jer njega, imotskog baju (zapravo seljačića) školuje klinac, još k tome purger. U prvom ga je pokosio s leđa bez sankcija, Mikić mu je odnio loptu s noge na ziceru, a ovdje se drznuo ući u duel dok je Rebić imao dominantnu poziciju. Mikić ga je nadmudrio, uzeo loptu, izdržao gaženje i prošao naprijed. Totalno poniženje za Rebića. Ovaj ga je, revoltiran, povukao za ruku i nakon pada "slučajno" pregazio. Da je to učini neki Krovinović, ne bi bilo navodnika, ovako sam siguran da je namjerno.

Pogledajte cijelu sekvencu te serije duela kod penala, nemoćni nasilnik koji pokušava na sve načine zaustaviti protivnika koji ga nadigrava, kako u toj seriji duela, tako cijelu utakmicu.
  • Kumerle
    2k
    @FazeN
    Ako imaš mogućnosti provjeri i zašto je Ivica Modrić vanjski suradnik Layecu i s njim putuje na utakmice, čeka ga na aerodromu i sl.
    On je bio član komisije koja je rasformirana nakon što je "Layec zabio nož u leđa Kustiću".
    Ništa se nije promjenilo već su sad to "vanjski suradnici"
    Tko je uopće sada komisija? Nemamo ju koliko ja znam.
  • Warrior
    33
    Zato uvijek histeriziraju u medusobmoj komuni

Nemojmo pretjerivat, kakvo prodisavanje kad je Valentina Miletic dosla, tad je emisija do kraja propala. Original postava je bila najbolja, koliko god nama isao na zivce Curkovic ili njima Ljubic. Za Pukšara sam uvijek smatrao da vise naginje nama, a za Kecmana ni danas nisam siguran. Mozda ga stvarno zanima samo Istra.
  • Niko1986
    4.9k
    Treba pogledati kontekst cijele akcijeveselko tenžera

Na kraju krajeva, ili smo oštećeni za penal ili za to da skoro cijelo drugo poluvrijeme igramo s igračem više, kakogod se okrene nije pohvalno za sudačku ekipu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Kecman nije hajdukovac, samo jako ne voli Dinamo.

zato po meni nisu suci ništa krivi nego one osobe koje ih postavljaju da sudeZagreb1992

Opet, koga god da odabereš ne možeš riješit problem favoriziranja. To je glavni problem. Kao što su ljudi ovdje izvukli, Tovarić je u svakoj situaciji super postavljen i da sudi Celje-Maribor vjerojatno bi to dobro odradio, ali to sve pada u vodu kad ne može tako sudit protiv kluba na čije golove skače usred utakmice. Imam ja prijatelja koji sudi od srednje škole i došao je do 4 lige i svugdje ima jako dobre ocjene i on isto kaže iskreno ne bih mogao igraču Hajduka pokazat crveni. Premala smo mi država i apsolutno svaki nogometni djelatnik ima svoj favorizirani klub, uključujući suce. Zato minimum minimuma mora bit da derbi sudi stranac. Bilo koji, nek dođe Bugar, Rumunj ili Palestinac, samo da je potpuno neutralan
  • MarK
    1.3k
    Zato minimum minimuma mora bit da derbi sudi stranac.Tvrdica McTvrdi

Iz ovoga bih isključio suce iz država exyu.
  • Crni86
    18.1k
    Opet se spominje da li je povlacenje mikica pre blago. Odite negdje probajte u trku udarit loptu a neka vas u tom trenutku neko malo sam povuce za ruku u kontra smjeru kao sto je rebic mikica pa javite kaj se desilo…. (Uzmite nekaj za presvuc jer cete se razbit ko budale i cijeli zmazat)
  • Kumerle
    2k
    Moram spomenuti i "zapisivanje žutog kartona".
    Pa zašto ne zaduži glavni sudac četvrtog da zapisuje kartone, imaju komunikaciju... 16 žutih kartona je barem 8 minuta oduzelo - dok on zapiše, pomakne se gdje treba i da znak za nastavak igre.
  • Peškaman
    8.3k
    Nije uopće bitno, taj kontakt je morao biti ili crveni karton ili penal za Dinamo u 58oj minuti pri rezultatu 0:0. Dinamo je u toj situaciji svakako oštećen,pitanje je koliko.

Također, zanima me objašnjenje zašto start Racia nad Bakrarom nije penal, zašto VAR nije zvao Kolarića.
    Za ovaj start nad Mlačićem (gif ispod) je komisija izjavila sljedeće:
    "Tijekom napada domaće momčadi u gostujućem kaznenom prostoru, domaći napadač br. 22 kontrolirao je loptu kada ga je gostujući branič br. 5, zakašnjelim starom prema lopti, udario u nogu. S obzirom na to da branič nije dotaknuo loptu, već je udario napadača u desnu nogu, sudac, koji je bio ispravno pozicioniran, dosudio je kazneni udarac.

Komisija nogometnih sudaca suglasna je s odlukom suca."

Usporedimo li ta dva starta,ako jedan opravdavaš - opravdavaš i drugi.

ezgif-com-video-to-gif-converter-(7).gif
  • modri-kibic
    1k
    Jel je moguće da Slobodna Dalmacija objavi ovakav video?

https://www.instagram.com/reel/DSA-XuojABD/?igsh=MWR6cHkybWNlOXQwYw==

Vjerojatno ga uskoro neće biti.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Znaci potencijalni penal nad bakrarom
    Potencijalni penal nad kuletom na korneru u nadoknadi
    Salrija raci i mlacic s svaki po 4 faula za zute, odnosno druge zute kartone
    Rebicevo gazenje na mikicu nije nista a benovo lagano mozebitno saplitanje s leda je vrijedno ponistavanja gola

Dok se tak sve pogleda
    Znaci 3 potencijala penala
    4 igraca s potencijalnim crvenim kartonima
    1 nas ponisteni gol
    1 nas ponisteni penal
    Sve sudeno u korist njih
    Koji masakr boze dragi...
  • Sajla
    15.5k
    Vjerojatno ga uskoro neće biti.modri-kibic

videa ili čovjeka koji je na njemu? taj nosi glavu u torbi nakon ovoga
  • Droljo
    23.3k
    Zgleda da i dole ima normalnih i objektivnih ljudi.
  • rioda
    12.1k
    Slobodna Dalmacija i Hajduk nisu u dobrim odnosima, mislim da su im ukinuli i akreditacije, zato i imaju ovakve realne objave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.