• Zagreb1992
    2.9k

Zato kaj treba prozvati glavne krivce ovoga..Suci se ne biraju sami nego ima neko tko ih bira da nam sude ..Javno prozvati Kustića i gospodu u sudačkoj organizaciji i onda će se možda nešto javno pokrenuti ...Ovako je bespotrebno stavljati imena i slike ovih sudaca koji su u VAR u , ali koji možda nemaju glavnu riječ

To je samo moje mišljenje
  • ElDorado
    8.1k
    pa ok ali Faze je samo kompilirao greske zakaj bi bio debil pobogu
  • Zagreb1992
    2.9k

Zato kaj se napadaju krive osobe..Kolarić, Pajač Bel i ostatak sudačke družine su produkt nesposobnosti i kriminala HNS-a predvođeni Kustićem ..Na kraju krajeva glavni ljudi u svim savezima su povezani sa jednom političkom strankom ..i zato po meni nisu suci ništa krivi nego one osobe koje ih postavljaju da sude ..Toliko smo sretni da napokon imamo klub kojem je stalo do članova i navijača , a kad ti isti članovi i navijači stanu u štit klubu radi krađa onda ljudi koje smo birali ne radi ništa kako bi svoj klub obranili.
  • modri-kibic
    1k

Ljubo živi u Rovinju :cool:
  • nwankwo646
    958
    Ljigavac, guzolizac, bez karizme, sve i svi su mu super, on voli sve...
  • Crni86
    18.1k
    Da li je gdje spomenuto ovo udaranje misica od strane rebica? Da li je barem to ljubo spomenuo?

Ne zelim palit uoopce tv da vidim spodobe kao su su ketzman i cmrecnjak, ide mi odmah na povracanje
  • Shane
    234
    Da citiram Johnnya "Na strateškim mjestima njihovi ljudi
    Kurvini sinovi"
  • Fatos Beqiraj
    517
    Kecman je smece najvece od komentarora. Nije ni cudo da je onaj podcast utakmicu po utakmicu prodisa kad je on otisa a dosla valentina.

Znaci vise sam volio slusat Curkovica koji je teski hajdukovac i ne krije i ima tovarska razmislja, al okej to je njegovo bar se ne krije i svaka mu cast na tome. Dok govno od Kecmana je glumio nekog neutralca sa svojim glupim komentarima govorio da navija za istru i takve stvari.

Ovaj novi podcast ne gledam samo radi njega, doslovno su svi podcasti postali smece, totalni nogomet ima njega, ovaj maxsport ima vejica, tribina ima kordu. Bas ljudi uspiju te odbit od gledanja
  • nwankwo646
    958
    Evo analitičar u Slobodnoj kaže da iako se VAR uključia zbog poništavanja penala, sudac je moga dosuditi faul i dati žuti, drugi, za gaženje. Više ne znam jel protokol takav ali onda je ovo najveća "greška", drugi žuti kod 0:0.
  • veselko tenžera
    6.3k
    slušam Zona podcast, ne mogu shvatiti nikako ovu priču penalu. U podcastu se povlačenje za ruku spominje usput, kao već je bio padao. Ne kužim?!
    Penal je sviran zato što je Rebić namjerno išao rukom hvatati igrača koji ga je prešao, uhvatio ga za ruku, povukao i srušio na pod. Sama namjera da rukom hvataš igrača je idiotizam, a u punom trku je dovoljno blago povlačenje da te sruši.
  • austrijanac
    8.7k
    Teški beskičmenjaci svi od reda, s naglaskom na Pukšara i vrhunskog padel igrača Zizija.

Ljubi kapa dole iako se znamo često razilazit u mišljenjima.
  • NitkoBitan
    33.6k
    najveća "greška"nwankwo646

Najveca greska Kolaricu je dan kad je upisao sudacku akademiju. Ima i mimo sudenja fin posao koliko cujem, pa ne znam kaj mu je ovo trebalo da ga Livaja tapsa vise nego Iris i da se na na svaki pogled u rodnom (plavom) Medimurju crveni.

Mislim meni je bilo sve jasno cim objavljuje sebe u dekici kak gleda neku gay netflix seriju.
  • Dino
    4.8k
    Mislim meni je bilo sve jasno cim objavljuje sebe u dekici kak gleda neku gay netflix seriju.NitkoBitan

Ovo mi je u njegovo ime bilo neugodno za vidjet
  • Niko1986
    4.8k
    U podcastu se povlačenje za ruku spominje usput, kao već je bio padao. Ne kužim?!veselko tenžera

Po meni je pao zbog gaženja van 16 koje je trebalo biti faul i drugi žuti za Rebića. Mislim da je to u toj situaciji puno ispravnija odluka od penala za nas. Kontakt rukom po meni bi stvarno bio preblag penal, dok je gaženje stvarno očito i za drugi žuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.