• vjeko1701
    21.2k
    Ova utakmica je ono kaj sam očekivao od njega kad je doveden. Neka samo bude čim više takvih.
  • Fatos Beqiraj
    512
    Jel neko zna, jel on ima pravo nastupati u ove dvije utakmice sto su iza nove godine , ili tek u knock out?
  • Crusades
    20.5k
    tek u kncokoutu, ovo je sve prva faza natjecanja.
  • bazooka93
    61
    mislim da ce u europi na pravom travnjaku i kad uhvati jos koju utakmicu i digne formu pokazati pravo lice a i neke tekme je igrao cini mi se preko kurca
  • The Undertaker
    9.3k
    Bio je dobar ali mi nije jasno ono njegovo simuliranje. Mislim, iskusan si igrač, već si predriblao igrača, imaš obećavajuću šansu, znaš da postoji VAR koji će situaciju pregledati iz svih kuteva i opet onako lagano padneš. Što mu to treba?
  • NKDZ86
    6.7k
    škemba ga prehitila, jbg...
  • Masto
    532
    Preživit ce se bez njega ima i drugih igrača, on u derbijima dobro dođe
  • Sajla
    15.4k
    Bio je dobar ali mi nije jasno ono njegovo simuliranje.The Undertaker

gledam to na ponovljenoj snimci i meni se čini da je on jednostavno izgubio ravnotežu i pao. uhvatio se za nogu kojom je u padu zakačio Pajazitija, kao što bi napravilo i vjerojatno 90% igrača na svijetu. prema sucu nije ni pogledao, a kamoli tražio penal i po meni to nikako nije zaslužilo karton. praktički istog trenutka kad je Bennacer dotaknuo pod ovaj već ima žuti u ruci. kad znamo nakon kakvog padavičarenja se skače na suce, unosi im se u facu i sl. bez ikakvih sankcija, ovakvo davanje kartona se uklapa u uobičajeni sudački kriterij u HNLu otprilike kao tovarski omjer dobivenih penala i napadačkih akcija - statistički outlier za udžbenike.
    pogledaj sam:
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/pogledajte-kako-je-bennacer-pao-i-trazio-penal-dobio-je-zuti-karton-a-onda-je-doslo-do-nagurivanja-20251206

a 50 sekundi ranije nije vidio udarac po nogi Bakrara na gotovo istom mjestu u 16ercu hajduka.
  • Zagi
    13.4k
    Kontakt postoji = nema govora o simuliranju . Tu je trebala biti gotova priča ali ....

Žuti karton je farsa suca koji ima očitu namjeru.
    Optereti naše ključne igrače kartonima i više ne možemo igrati agresivan nogomet, rizik crvenog kartona. Lakše za momčad kojoj želiš pozitivni rezultat.

Ako je igrač neiskusan daj mu prvi žuti lagano i velika je šansa da će se sam igrač pobrinuti da se dogodi glupost za crveni. (Stojković dva žuta)

Igrač mora ili igrati mlitavo ili riskira crveni. win-win
    Tebi nitko neće prigovoriti jer će se svi fokusirati na Stojkovićevo napucavanje lopte , a to kaj si mu dao prvi za start na loptu... pojeo vuk magare, kaj nije bio pametniji...

Kada smo u presingu i protivnička momčad ne zna kaj bi sa loptom, sviraj na minimalni kontakt faul u napadu. Dinamo se mora povuči zbog prekida= lagano izbijanje lopte napad ili izgradnja napada.

Dodatan bonus ako time izneviraš nekog poput Stojkovića u Varaždinu. Em si otpustio pritisak, em si mu nabio žuti. win-win-win

Kada smo mi pod presingom, nemoj suditi lagane faule u napadu.
    Naši igrači lude (diže se agresivnost=veća šansa za još par žutih) jer vide dupli standard i pitaju te dobro kako?
    Ti se u sebi smiješ jer odgovor je "zato što ja tako želim".

Ovako se usmjeravaju utakmice. Najbolji u tome su Erceg i Kolarić.
    Erceg je majstor pljačkanja po sitno.
    Onaj osjećaj kada gledaš tekmu i raste frustracija u tebi , a nisi baš siguran zašto.

Dodatno, jel primjetio tko kako naši stranci vrlo lako dobijaju žute ni za što?
    Neki dan Bennacer, tekmu prije Vinlof, Kanga crveni itd.

Ovo se događa već duže vrijeme i sve je gore.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Ne znam, nije se činilo da je gestikulirao prema sucu i tražio penal. Ovaj ej jedva dočekao da pokaže žuti.
  • The Undertaker
    9.3k
    To je klasično tendeciozno suđenje kad Kolarić odmah u početku svima pokaže kud goni. Znači, Mlačiću za iz svemira vidljivi prekršaj na Belji ne svira faul i žuti koji mora a Bennaceru za ''simulaciju'' odmah daje žuti koji ne mora. Tako sam bio popizdio na tribini da me sad sramota ljudi oko mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.