• Goncalo Santos
    2.7k
    Sto bi reko jelicic, gustam ko prasac u blatu samo radi onog pametnjakovica pausica. Bit ce opet kad otkaz popije divno iskustvo hvala svima, samo je nedostajalo strpljenja.

Naravno uz kukanje na tribini kako su napravili strasan posao u osijeku, ali da je problem u nogometnoj javnosti i gazdama klubova sto ne vjeruju trenerima.

Samo da im je bio kreso krizmanic i jurica prsir bili bi 2. ili 3.
  • Dadox
    1.2k
    Ne znam jel samo meni ostavlja taj dojam,ali Šafarić se razbahatio.Ne kažem da nema rezultate,ali ne znaš jel bahatiji u najavama ili komentarima nakon tekme.Poletio!
  • Xpert1992
    247

Uskoro bu se lik vratil na tribinu za stalno. :lol:
  • crophantom
    2.6k
    Ovaj Zizi guta knedle, strah ga da ga Sopa ne opizdi.
  • KtcGoat
    2.3k
    Ahahahahahahah doslovno
  • Jay
    2.9k
    Kakav HNL vikend, ovo će biti na pub kvizovima za 20 godina.
    Lijepo počelo porazom tovarskih isprdaka iz Gorice, zatim ova magla u Varaždinu i petarda u Osijeku... Sve je nažalost pokvarila sramotna krađa Dinama
  • NerminB
    486
    Bravo smaile, doktorska disertacija. Covjece tri gola i dvije asistencije :grin: osijek jednom nogom u “cvajti”
  • bbb medimurje
    4.8k
    'Nazalost nakon obrane silica lopta se idealno odbija za hoxhu' vejic na neutralnom maxsportu
    Smece jedno pokvareno tovarsko
  • bbb medimurje
    4.8k
    I morao si komentirati da sta bi bilo da nema vara kod gola hajduka
  • Tranzicijski Napad
    925
    Poduza sudacka nadoknada hahah
  • Jay
    2.9k
    Kao netko tko je uživo gledao utakmicu i onda jutros snimku "hladne glave", slušam sad ovu analizu i nije mi jasno o čemu oni pričaju. Svaka rečenica o tome kako je hajduk izgledao, za svakog igrača doktorski rad, već 20 puta se kroz šalu provuklo koliko je derbi trajalo, evo sad su i pokradeni jer je prvo dignuto zaleđe kod njihovog gola. Pa jebo vam pas mater.
  • badjibadara
    8.1k
    Evo i var odradio fenomenalno sve :rofl:

Nema penala, prekršaj Bennacera, nema žutog za gaženje Mikića jer nije odmah pao. Nema repova.

Prebacite jebeni studio u Split k’o srbi sjedište saveza u beograd onomad
  • eol12
    848
    Njegov sudački ekspert hahahah kakvi jazavci, zašto sam opće ovo gledao
  • Nine9
    16
    Koja odvratna tovarska emisija, fuj
  • NB86
    17.3k
    Pisam se na maxsport, emisiju i joska jelicica
bold
italic