• Jaro
    11.4k
    Ljudi, grobar, majki i la bamba su samo tri različite verzije iste vrste internet attention whorea. Grobar malo inteligentniji, al sva trojica koriste rage bait i namjerno idu kontra samo zbog reakcije i privlačenja pažnje.
    Čuj, nepravdu treba dostojanstveno trpit… No vaseline!
  • The Undertaker
    9.2k
    Da, ja bih da se bavimo sobom, da se posvetimo napretku svih segmenata kluba a da na sve što nam smeta u HNLu djelujemo preko institucija i u pozadini. I da za naše greške ne krivimo druge. To će nas kratkoročno možda stajati pokojeg boda ali dugoročno će nas dovesti na viši nivo.
  • Laugreano
    4.8k
    Nek ti poslodavac svakog mjeseca uzima pola place, pa slobodno trpi nepravdu.
  • Noel
    17.5k

Ako se neće reagirat na onu jučer bezobzirnu i kriminalnu pljačku, onda više nemamo nikad pravo glasa kao klub. Izgubili smo svako pravo glasa ako ne reagiramo na ono jučer. Da li može niže od jučerašnje pljačke? Ono je sramota svih sramota. Kako za klub Hajduk, njihove navijače i igrače, tako i za HNS, Kolarića, Bebeka i cijelu sudačku organizaciju. Sramota svih sramota. Na to se mora reagirat.

Dva nedosuđena penala, oprošten crveni Rebiću, i poništen čisti gol Belje. Oproštene faulove i žute kartone za Hajduk neću ni komentirat. Ako to nije razlog za reakciju kluba ili kako ti kažeš kmećanje onda nek se ugasi odma i liga i država.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Taman si pomislim i idem napisati, kad vidim da si to to napravio umjesto mene. On je očiti troll jer ne vidim način na koji se on može nazivati navijačem Dinama i biti dio ovoga foruma. Samo što on te sve uvijek fino upakira, ušminka da nema odstupanja po pravilima foruma pa da ostane netaknut.
    Troll, drugog objašnjenja nema.
  • The Undertaker
    9.2k
    Ako stvarno postoji (a ja mislim da ne postoji) zavjera od vrha da se Hajduku pokloni titula, mislite li da će naši ljuti dopisi, javno kmečanje, plasiranje videa sa selektivno odabranim situacijama, plaćanje PR agencija i botova, različitih VAR chekova i žutih kesa nešto promijeniti?
  • Noel
    17.5k

O kakvim plasiranjima videa i pr glupostima i žutim kesama pričaš? Klub treba zatražit jasno strane suce, i kraj priče.
  • The Undertaker
    9.2k
    Slažem se, to sam i ja napisao na drugom portalu još jučer. To jest djelovanje kroz institucije.
  • Dzoni
    3.2k

Može, iduću tekmu neka bude pravilo da krećemo s 1:0 zaostatka, igračem manje i pravilom da ako Dinamovi igrači igraju, penal za protivnika. Da se gospodski ispravi pravda za Vrsaljkovu ruku, Mamića i Soudanijevo bacanje.
    Mi smo ipak gospoda, a usput je i Božićno doba, dakle vrijeme darivanja, pa kao prava gospoda, idemo malo poklanjati.
  • vjeko1701
    21.2k
    Da, ja bih da se bavimo sobom, da se posvetimo napretku svih segmenata kluba a da na sve što nam smeta u HNLu djelujemo preko institucija i u pozadini. I da za naše greške ne krivimo druge. To će nas kratkoročno možda stajati pokojeg boda ali dugoročno će nas dovesti na viši nivo.The Undertaker

Pričamo o različitim stvarima. Ti pričaš o klubu i potezima kroz institucije. Ja pričam o socijalnim medijima.

I ne, borba s njima na platformama neće utjecati na naslov prvaka, ovaj ili neki drugi ali sustavno razbijanje mita o tome da su oni veliki pošteni pravednici i čak i da osvoje, isticanje načina na koji su osvojili dugoročno njima radi reputacijsku štetu u široj javnosti kaj im (opet dugoročno) izbija određene alate nametanja svog interesa a bome u nekom manjem volumenu i prihvatljivost među sponzorima te status nekog "pravednog underdoga" među neutralcima.

Dugoročno to njih može puno koštati jer su neki od temelja na kojima im klub trenutno stoji.
  • The Undertaker
    9.2k
    naslov prvaka, ovaj ili neki drugi ali sustavno razbijanje mita o tome da su oni veliki pošteni pravednicvjeko1701

U taj mit ne vjeruju ni oni sami. Nema potrebe da ga itko razbija.

Da završim sa citatom našeg najboljeg trenera i njegovim receptom za uspjeh:
    "Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji."
  • Zagreb1992
    2.9k

Kolarić nije problem nego sudačka organizacija
  • vjeko1701
    21.2k
    U taj mit ne vjeruju ni oni sami. Nema potrebe da ga itko razbija.The Undertaker

U taj mit itekako vjeruje puno ljudi, posebno oni koji površno prate HNL ali su i dalje bitni za neki javni stav.

"Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji."The Undertaker

Floskula i odgovor bez odgovora jer se ovdje priča o socijalnim medijima a ne ljudima koji vode klub. Također, nije bavljenje drugima ako štitiš svoj klub i njegove interese. Kada i ako oni i mi nećemo biti u istoj ligi, onda se može pričati o bavljenju drugima. Sve do tog trena, to je bavljenje Dinamom i borba za javnu percepciju Dinama.
  • The Undertaker
    9.2k
    Što bi, po tebi, klub sad trebao napraviti?
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    @The Undertakerstari moj ako tebi ovo nije sve odozgo dirigirano onda si pao sa Marsa . Ako ti ono od jučer nije pokazalo da se jedan klub gura kao za vrijeme Jugoslavije a sve da se uništi Dinamo koji je konačno klub kakav smo zazivali. Naš klub ,klub onih koji ga neizmjerno voli ,klub u kojem su njegovi ljudi ,jedni od nas onda stvarno sumnjam da mi navijamo za isti klub. Ti si čak napisao i naglasio da smo u zadnje dvije tekme u Europi primili 8 golova . Kao da si negdje usput pročitao a da nisi ni pomislio pogledati . Kao da tovar to piše jer oni sve uveličavaju što njihovo a što tuđe. Nema sa njima finjaka i nema sa njima večera , sa njima i svima koji šuruju sa njima treba prekinuti sve odnose. I boriti se protiv svih tovarića,jebeka i njima sličnim. Da im se sledi krv u žilama kad vide na listi sudaca njihovo ima da sude Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.