• rokikaciga
    8k
    A moze i lijevog beka RPG.lukaoj

Ako ima Boga, nemoj molim te. Dosta vise.
  • Ljubo
    271
    Samo radi onog upadanja među klupu gube orjunaške, sve ti opraštam.
  • mlinchica
    4.5k
    Mi smo tam s druge strane bili uvjereni da je to KTC jer vidiš samo tamnoputog da ulazi, nikom nije palo na pamet da bi on ušao. :lol:
    Kad je sjedio na klupi u Karlovcu, rekla sam da je to jedna od pobjeda. Ovaj današnji ulazak je bio druga pobjeda.
    Energija i htijenje je bilo stvarno na nivou. Pogledajte si na snimci taj završetak utakmice, on je stvarno išao jako cijelo vrijeme. Trči po loptu u out, brzo izvodi, išao je dosta prema naprijed,… neka on samo igra, da se uigra. Mora se i Nou odmorit da mu se ne dogodi nekaj kao s Morisom, mali je ipak još mali i bolje po malo.
  • lukaoj
    67
    uvijek ti se moze ozlijediti jedan od Gode ili Pereza.
  • The Undertaker
    9.2k
    RPG je u utakmicu ušao baš onako kako zamjena i treba, sa punim angažmanom i bez kalkuliranja. Ja mislim da smo svi bili šokirani.
    Ne znam hoće li to što promjeniti u njegovom statusu ali svska čast na pristupu.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Po meni je vise krivac Sergi za gol nego RpgCastAway1986

Više od njega su krivi, prvo Vinlof, pa Dominguez, a i McKenna je mogao bolje reagirati. I Mikić i Gabriel su imali uputu da sužavaju u fazi obrane mada je ovdje možda Gabriel trebao izaći na Livaju kad već nitko to nije ispratio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet