• NVKOD
    9k
    Vinlof lici na onog Vinlofa a pocetka sezone. Odlican.Crni86

Ma cijelo vrijeme je on jako dobar, samo što ga trener bez ikakvog povoda stavio u zamrzivač na 2 mjeseca. Jasno mi je bilo Goda protiv tovara, ali sve ostale tekme je mogao komotno igrati.

Pa nije lik bezveze bio u najboljoj momčadi austrijske bundeslige i bio član Bayerna.

Rast će on iz utakmice u utakmicu, samo treba dobiti kontinuitet. Odličan ubačaj i smisao za kombinatoriku.
  • Orc123
    14k
    Opet jako dobra utakmica danas. Moze on i defanzivno...u njemu i Mikicu imamo buducnost!
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Momčina da je igrao od početka sezone bili bi 10 bodova bolji na tabeli. Pogotovo one rekne di smo napadali bunker . A Goda alibi igrač manje na terenu u takvim situacijama
  • miro
    8.1k
    Vjerojatno sam s tribine drukčije vidio, ali meni najlosiji
  • Dzoni
    3.2k
    Kaj se njemu desilo zadnjih par min prije zamjene?Cijelu tekmu sasvim dobar, odjednom hrpe grešaka
  • hardek
    7.6k
    Nije se dobro adaptirao na promjenu formacije. Par dodavanja u bunar jer bi na 4-3-3 veznjak bio na tim pozicijama. Sve u svemu sasvim solidan
  • Orc123
    14k
    bio odlican, Almena je odlican igrac, fakat su ga uboli dole ali nije curilo po toj strani.....jako dobar danas....jbg ono kod gola je splet nesretnih okolnosti.....bio je u bloku, lopta peomijenila smijer odskocila peije McKenne koji ju promasuje a Rpg i Sergi zakasnili djelic sekunde...jbg.....

Sve u svemu ono kaj mu se spocitavalo najvise, ta defanzivna igra jako dobra s njegve strane....
    Bitno da pokazao da definitivno moze...jako fino kombinirao prema napeijed a ono poslje gola jbg...razvodnila se igra....peomijenio se sustav i par krivih dodavanja ali pokazao koliko je kvalitetniji od Gode i da ga se mora forsirati kao i Mikica.
  • miro
    8.1k
    Nemoj se ljutiti, ali ne slažem se. Mikić je npr. na drugoj strani jedno 10 puta žustriji i pokretljiviji igrač. Obojici fali taktička obuka, ali po energiji nisu usporedivi. Vinlofova kombinatorika - to mu je najbolji dio igre - bi mogla biti njegova prednost kada bi se usudio ići visoko gore, ali ne smije jer je prespor i slab u duelu. Evo, daj Bože da si ti u pravu i da smo uboli top lijevog beka - po meni, trebamo tražit dalje
  • Orc123
    14k
    za mene smo uboli odlicnog l. Beka koji moze igrat u oba pravca i koji ima 19 godina! Klinac je....Mikic je nas, nije dobio do sad prilike i svi ga onda gledamo sa manje kritike ali danas Vinlof sigurno nije bio ni slab ni losiji od Mikica.....malo ste nerealni....obojica su bili jako dobri ko i svi u ekipi. Danas nije bilo loseg clana prvih 11.....doslovno svi bili na razini.

Trazite dlaku u jajcu umjesto da klincu date podrsku ko i mikicu....razlika je 1 godina samo....

Ja bi shvatio da je curilo s te strane, a nije, da je bio neaktivan prema naprijed, a nije.....mislim totalno bezveze.
  • miro
    8.1k
    Kako ocjenjuješ njegovu duel igru?
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    I on je napredovao sad kad je dobio nekoliko utakmica za redom. Trebate će još malo da može odigrati na jednakom nivou svih 90 min. One greškice su vjerojatno zbog umora ,ali stvarno dobar mali i danas
  • Orc123
    14k
    danas jako dobro....ni jedan bitan duel nije izgubuo..opcenito defanziva na razini ofenzivnog beka...nije Goda po pitanju defanzive ali nama ni takav bek ne treba u 70-80% slucaja.
  • MarK
    1.2k
    Općenito ok odigrao ali par puta olako ispao 1v1 protiv almene.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    ajmo ovako, mislim da može i hoće još i bolje, ali potencijal je ogroman. Defanzivno ugodno iznenadio danas
  • veselko tenžera
    6.3k
    Šta je ovom dečku pa nema snage za 75 minuta? Danas je napravio 3-4 totalno blesave greške dok ga Kovačić nije izvadio, nije mogao stajati na nogama. Inače, obrambeno je kriminalan, pogledajte primljeni gol. Lopta ide kroz naših 16 dvije minute, on umjesto da presječe i odbije u korner, zuji ne prepoznajući situaciju iako je bio na kontra strani i imao dovoljno vremena da shvati što se događa. Lopta dolazi do Almene gdje je on u obrambenom pokrivanju bio kriminalan. U prvom lagano šeta dok ga igrač pretrčava i onda se aktivira da bi sje*ao liniju zaleđa. Sreća pa je Mikić izbio ispred Rebića. U Puli je pustio svog čovjeka da utrči pored njega i zabije kao da ga nema, sreća njegova pa je Pedro bio na golu koji je za sve bio kriv.

Drago mi je da dobiva minutažu, ali očekujem i konkretne pomake u igri, prvenstveno defenzivno.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube