• Dino
    4.8k
    Ovo je ciljana pljacka i potrebno je poceti uvoditi sankcije za suce. Uzeti neko vanjsko neovisno tijelo koje procijenjuje sudacke greske i ovakve maliciozne jednostavno sankcionirati novcano. HNL je liga koja nosi plasman u Ligu prvaka i ogromne novcane cifre, muljaze jednostavno ne smiju biti dozvoljene.
  • Orc123
    14k
    Mi nismo dobili ni posteni repley od prekrasaja na Bakraru iz vise kutova, nit kad nam je ponisten gol.....jadno

Ono na Bakraru se nije ni pregledalo.....odlicno.
  • Logistika
    1.5k
    Tovari su govnu odmah trcali da objasne gdje moze sudit faul https://www.instagram.com/reel/DR7OeYZDLM-/?igsh=b3dwdjgzdnJmejF3
  • T90d
    2.5k
    Još mi dobro igramo za to da imamo igrača manje, pošto tovari igraju sa 12 igrača.
  • San Lorenzo
    23.4k
    Gol je poništen na temelju snimke sa 50 metara udaljenosti, a sudac koji je bio na 5 metara pustio igru...ovo je svinjac, a ne liga.
  • Orc123
    14k
    jel se vidlo bolje taj kontakt na hrt? Jel ga uopce bilo
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Goda mi baca na nekog rođaka od Gidre. Gledam cijelu polusezonu odakle mi poznat
  • Jos-Optimus
    8.2k
    budi ponosan, djeca ti igraju izvrsno.

Na stadionu super. Dinamo super, dečki daju sve od sebe i bolji smo, ne mogu tražiti više. Valjda će nas nagraditi. Osim Alžiraca, Mišića i Hoxhe moram spomenuti Belju i Vinlofa, ali svi su dobri, momcadski dominiramo. Kolariću: idi u 3****** materine, smeće jedno
  • hardek
    7.6k
    Gol je poništen na temelju snimke sa 50 metara udaljenosti, a sudac koji je bio na 5 metara pustio igru...ovo je svinjac, a ne liga.San Lorenzo

A snimku je pogledao jednom, iz krivog kuta i nedovoljno zumiranu. Cirkus
  • Heisenberg1986
    427
    Masakrira nas tovaric.

Molim za dan da ga sretnem nekad negdje slucajno, dobit ce takvu samarcinu da se nece ustat pola sata, rado cu platit kaznu i ak treba prenocit u buksi.
  • rioda
    12k
    Da se moram kladiti na neki događaj u drugom poluvremenu, bio bi to crveni Bennacera. Ne bih se začudio da ovaj izmisli nešto za drugi žuti
  • Sajla
    15.3k
    logiram se na poluvremenu da bih to pročitao? Ides ti bobmavi van...
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Ružan li je Livaja u pm
  • Praskaton
    4.7k
    Da se moram kladiti na neki događaj u drugom poluvremenu, bio bi to crveni Bennacera. Ne bih se začudio da ovaj izmisli nešto za drugi žutirioda

Malo im je to..ide neka ruka i penal za gubu
  • shameless86
    1.2k
    mene zanima kak je tovaric vidio faul benija na onakvoj snimci? ja sam jedva vidio o koja 2 igraca je riječ, a kamoli neki faul..i kaj nije kao pravilo da ako nema sigurnog dokaza da je faul,gol se ne ponistava?mozda sam ja corav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet