• Crni86
    17.8k
    Ovo sa izjavama koje snimi klub prije tekme nije nikakva novost, ako se ne varam i prosle sezone se jedno vrijeme na taj nacin snimlo najave pa nije bilo a napisano o tome.

U najavi ionako novinari nemaju nikakva pametna pitanja. A realno nemaju ni poslije utakmice….
    Da su nasi novinari do sada stvarno postavljali neka pametna pitanja jos bi nesto i reko, ovako iskreno ne vidim da se ista gubi.
  • Kepec
    8k
    Svako malo mi na Instagramu iskoči neka njihova stranica i koliko god blokirao izrodi se neka nova. Sad mi iskoči opet objava i na njoj njihove poruke od prošlog derbija, uključujući za čovjeka kojeg smo jučer ispratili u vječnost.
    Zgazit, poderat, uništit, smeća su na terenu, na tribini, na ulici, u kafiću, na poslu, na faksu, u dućanu. Prvog koji pičkasto od naših uđe u duel bi poslao na klupu. Govnari narkomanski bez škole, bez svrhe za životom, bez zuba, bez obrazovanja i kulture kako ovi na terenu, tako i ovi na tribini. Ne zanima me ljetopa nogometa u subotu, toga protiv njih nikada nije bilo niti će biti, zanima me da ih polome i unište, ali onako gospodski, Purgerski.
  • Dinamosaur
    2.8k
    tak bi trebalo biti i inace, al igraci su malo fini zadnjih 10, 20g
    O cemu se radi da te raspizdilo?(mozes i u 'shit of the day')
  • Thor
    1.6k
    tam su godisnje, jedino ak neko prepusti ulaznicu ili ak bu prazno bas pa nekak se usulja na ta prazna mesta :wink:
  • Jima
    970
    Bili na tekmi protiv Osijeka. Došla sestra s obitelji iz Austrije i ja sa svojom. Kupio karte i naša mjesta zauzeta. Nas osmero (četvero djece) sjednemo na sljedeća slobodna mjesta. Odemo šogi i ja po pive, vraćamo se na tribinu, a neki fosil/retard diže njih šestero. Zamaglilo mi se, ali čovjek je stariji 20g od mene i djeca su mi bila tamo, inače bi ga torpedirao. Svašta sam mu rekao, on kaže da nije znao da se na ZG ne sjeda na svoja mjesta. Možda i nije, ali konju dižeš dvije žene i četvero male djece...
  • pešća
    697
    Jel planirano kaj za klince povodom Svetog Nikole?
  • Crni86
    17.8k
    Ako su stolice numerirane i danas imamo opciju odabira sjedala na ulaznice.hr, ne kuzim kaj vas muci kaj netko zeli sjedit na stolici koju je ocito odabrao i platio. Na kraju je i zbog organizacije puno lakse jer onda ne bi imali ljude po stepenicama kad je neka veca tekma.

Da li u kinu sjednete di vas volja ili ipak sjednete na mjesta koja ste kupili? Niste svjesni koliko ce ovo na novoj krajnci postati jos striktnije.

Druga je stvar kaj na zapadu gore par stolaca nije numerirano a i iscupano je. I tu bi se klub trebao nekako pobrinuti da ne dode do neugodnih situacija situacija.
  • Dinamosaur
    2.8k
    da,.. ti bas sve doslovno shvatis.
    Ak ode tamo brzo ce nazad na sjever :sweat:
    ..nece ga nit cura ubuduce davit haha
  • Jima
    970
    Pa kriv je onaj prvi što krivo sjedne, ostalo je sve domino efekt. Tu bi redari trebali biti rigorozniji, a njih boli k.... , ako ih klub ne stisne
  • NitkoBitan
    33.4k
    Da li u kinu sjednete di vas volja ili ipak sjednete na mjesta koja ste kupili? Niste svjesni koliko ce ovo na novoj krajnci postati jos striktnije.Crni86

Nemres usporedit nogometnu utakmicu sa kinom ili kazalistem.

Na novoj Kranjci jos striktnije? Samo na zapadu.
  • Crni86
    17.8k
    slazem se, ali je i do kulture navijaca.

sjever ne ubrajam u tu pricu jer je to navijacka tribina i jako se dobro zna koja pravila tamo vaze. Tako da se nogometna utakmica moze usporedit upravo s kinom ili kazalistem. Ne kuzim zakaj uopce onda imamo odabir mjesta na portalu. U tome i je poanta da makar doso 10 do tocno znas di je tvoje mjesto i ceka te, a ne da kopas i trazis po tribini di se mozes sjest, a sta tek rec za vece skupine ljudi ko kak je kolega reko da je doslo njih 8.

Na novoj Kranjci jos striktnije?NitkoBitan
    Da, osim na navijackoj tribini gotovo sam siguran da ce biti dosta striktnije jer je kapacitet dosta manji i gorovo svaka tekma bu bila krcata. Da sve funkcionira normalno, svi ce morat sjedit na svojim mjestima.
  • NitkoBitan
    33.4k
    U tome i je poanta da makar doso 10 do tocno znas di je tvoje mjesto i ceka te, a ne da kopas i trazis po tribini di se mozes sjestCrni86

Takvi stvaraju kaos na ulazima neposredno prije pocetka utakmice. Da vrijedi "tko prvi njegova stolica" ljudi bi dolazili ranije da uhvate bolja mjesta.

A mogu si mislit postovanje "svojih" mjesta jednog dana na Kranjci. Kad ekipa izvisi za navijacki istok pa bude uzimala karte za jug i sjever, kaj mislis da ce postovat mjesta :sweat:

U Varazdinu recimo sve funkcionira perfektno bez numeracije sjedala, nikad nikakvih problema niti na istoku niti na zapadu. Koliko zivaca ustedis jer se ne svadas sa nekim frustriranim likom...
  • Mr Anderson
    15.4k
    I dolje na zapadu zna biti toga kad dođu ljudi koji su rijetko na tribini. Protiv Celte sam morao micati ekipu s naših mjesta, a imamo godišnje. I još mi lik kaže da je i njima netko sjeo na mjesta. Rekoh, boli me baš, idi i diži ih. Znaju se pravila, a to što se kaže, na Kranjči će tek biti izrazito osim na navijačkoj.
  • The Undertaker
    9.2k
    Godišnja sjedala su se poštivala "uvijek", uključujući i tribinu Istok. Ljudi zalutaju na tribinu samo za derbi pa misle da su pravila još iz 82.
  • Crni86
    17.8k
    Takvi stvaraju kaos na ulazima neposredno prije pocetka utakmice. Da vrijedi "tko prvi njegova stolica" ljudi bi dolazili ranije da uhvate bolja mjesta.NitkoBitan

Svi moderni stadioni su napravljeni tako da se napune kroz 20tak minuta. Druga je stvar kaj nas maksimir to ne moze. Nisu ljudi za to krivi, na krajnci vjerujem da ce to funkcionirati mnogo bolje i fluidnije.

Organizacijski ce biti najlakse da se postuju mjesta. Velim pogledaj kad su vece tekme pa ljudi zavrse na zapadu po stepenicama, a na krajnci ce nama biti svaka tekma takva Jbga nema svako mogucnost doc sat vremena prije utakmice pa da si dode i rezervira na taj nacin stolicu. Bas zato i sluzi odabir sjedala na portalu da se takve glupe situacije izbjegnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet