• Jameson
    494
    Radilo se tad o više banki, 2,3 koji su im dali novce.FazeN

Bravo! Jako si me iznenadio za ovaj post jer nitko o tome nikad nije puno pričao, a puno malverzacija je tu bilo.

Kerum je tad imao već privatne kombinacije na gradskim zemljištima i u igri sa svojim investitorima je putem vijeća "radi općeg interesa i općeg dobra" sredio da Grad Split bude jamac za Hajduk, pa s time riješio da se ne postavlja puno pitanja ili pobuna oko njegovih poslova na gradskim zemljištima.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Pa ovi se drogiraju, mislim kakav je ovo tajming za ovakve pizdarije... :rofl:

Screenshot-2025-12-04-15-40-33-372-com-facebook-katana.jpg
  • rokikaciga
    7.8k
    To je povrzano sa Stranger Things serijom kojoj sad izlaze nove epizode..nije nista sa komunizmom ili sta vec insinuiras
  • NitkoBitan
    33.4k
    Dijele zadnje mjesto na tablici, jucer ispali iz kupa. Po meni je malo neukusan moment za ovakvu objavu.

Kakav mrtvi komunizam... Ispada da se bave svime samo ne nogometom.
  • javolimtebejako
    3.6k
    stavili su to zato jer bi u upside down svijetu bili sad prvi na tablici...
  • Droljo
    23.2k
    Pa fora je.
    Ljudi zaboravljaju kako smo se mi sprdali kad smo igrali ligu za ostanak... Top zajebancija bila svako kolo a i bilo nas je na svakoj tekmi pun kurac.
  • jakov1
    1.3k
    Ispada da se bave svime samo ne nogometom.NitkoBitan

Kazes ekipa iz marketinga bi trebala jace radit na treningu jer su zadnji...
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Jedva čekam subotu i da vidim od čega smo napravljeni ,idemo sa srcem ali i glavom
  • jedan u nizu
    16.5k
    Ispada da se bave svime samo ne nogometom.NitkoBitan

Navodno se igraci mijenjaju tjedno tko ce voditi drustvene mreze. Kao redari u osnovnoj skoli.

Ovu najavu je sigurno slozio Matkovic, on je ta generacija Z valjda koja brije na Stranger Things.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Obzirom na kupus kakvi su nam klubovi ne bih se nimalo čudio :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention