• shameless86
    1.2k
    pobjeda i da neko polomi malog kanadskog gubavca..ne trazim puno
  • NikiDZGbbb
    6
    Od toliko upisa, nitko da spomene sta je Arberom. Zna li se sta, hoce biti spreman za gubu tovarsku?
    Sto se tice sastava, mislim da tu nema puno promjena za subotu. Eventualno (ako Arbi ne bude mogao) Lisica na desno krilo, Bakrar lijevo, Beljo u vrhu. Dati priliku Soldi u drugom pol, vjerujem da ce taj decko poginuti na terenu za plavi dres, takvih trebamo. Topic isto dosta dobar u to malo vremena na terenu. Ljubo se totalka pogubio, izgubio neke bitne lopte, slab voljni moment, klupa rođo. Zajc isto nije bio bas nesto, ali vj mora startati zbog iskustva.

Da se mene pita, ja bih krenuo klasicnih 4-4-2:

Fila
    Mikic Domi McKenna Vinlof
    Lisica Benni Misic Hoxha
    Bakrar Beljo,

i imam osjecaj da bi ih jebeno samljeli.

Kako god, decki ponovite Fener i guraj tu gamad u provaliju iz koje ce se tesko vratit.
    VOOOOOOLIIIIIMM DIIIINAAAAMOOOOOO!
  • Masto
    517
    vjv ti lisica nece igrat jos ima temperaturu a znamo kako je kod muškaraca to posljednja pomast situacija
  • reziser
    7.9k
    Ajmo plavi puče zovite ekipu, zbijmo redove idemo napuniti maksimir do posljednjeg mjestadinamo u srcu

kaj za ovu tekmu treba neka dodatna motivacija? Zna se koja je to tekma, i koliko nam znači ta pobjeda, pa mislim da dodatno navlačenje za rukav radi dolaska na utakmicu nije potrebno.
    očekujem pun sjever dolje, zapad dolje, i dobro popunjene sjever i zapad gore.
    Naravno i našu pobjedu za totalno poniženje tovara.

I Kolarića kao suca. :grimace:
  • don
    17.2k
    rasprodat će se i ZG lagano
  • rokikaciga
    7.8k
    Fila

Mikic Sergi Scott Vinlof
    Ljubo Miske Zajc
    Bakrar Beljo Hoxha/Vida

Ovak cemo vjerojatno izac van na teren, ovisno jel Hosga moze igrat ili ne
  • Omake
    13.8k
    Daj mi 2 0 uz penal za nas, crveni za njih i gol iz ofsajda dok je VAR van funkcije
  • Blueshadow86
    4.6k
    pobjeda i da neko polomi malog kanadskog gubavca..ne trazim punoshameless86

Ja bome tražim više. Tražim još i polomljenog Pukštasa, Šarliju, Kalika, Livaju, a može i Krovinovića.
  • Olmic
    5.5k
    Tko bu sudio? Bel,Pajac?
  • CISCO
    536
    Vrlo vjerojatno tovarić.
  • Dinamo iznad svih
    505
    ma daj kakav ljubo, ne mogu ga smislit
  • Crni86
    17.7k
    Jucer je beljo pokazao zasto mora bit prva spica. Jednostavno veze oba stopera na sebe, lagano pride zagradi odlozi. Ni jedan od nasih igraca to ne moze.

Covjek je gromada u napadu i svaka duga lopta je velika muka suparnickim stoperima. Mora startat svaku nasu utakmicu - svaku.
  • mlinchica
    4.4k
    Daj mi 2 0 uz penal za nas, crveni za njih i gol iz ofsajda dok je VAR van funkcijeOmake

Slomimo ih njihovim oružjem :lol:

Nikad nikome ne želim povredu pa tako ni malom smradeku Kristijanu Niki ali mrvicu priželjkujem neku šoru, šamarolice od strane naše ekipe s klupe, da ipak ne zeznemo ove na terenu.
    Možda da Kelava uleti na Šarlemovića ili Kalika.
    Ovu mladu decu njihovu ne treba dirati, ima još neke šanse da izrastu u (donekle) ispravne glave.
    :grimace:
    A Bakrar će im opet uvalit golčinu, siguran pick!

Krenuo je derbi tjedan :cheer:

Edit: samim time i prilika da sve drekece istresemo na tovare, a našu ekipu bar ovaj tjedan poštedimo negative i kritika.
  • rokikaciga
    7.8k
    Ja bih radije Vidu na cenera ali ovo je realnost kak cemo istrcat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention