• Dr Hofmann
    4.3k
    Sunce mu jebem, uzeli smo tri boda, preuzeli prvo mjesto i još nam dolaze tovari u subotu u nikakvoj formi. Svoje mišljenje o Kovačeviću sam napisao onog dana kad je izašla vijest da postaje naš trener i ono je isto i danas - mislim da nije trener za Dinamo. Da igramo protiv Gorice, Lokomotive, Vukovara i Istre u istom danu četiri utakmice zaredom, ja bi očekivao 4 pobjede.

Ali sad je trenutak da svi malo pozitivne energije usmjerimo prema klubu, barem ovaj tjedan. I ko za vraga mislim da će Kovačeviću derbi biti lakša utakmica za neke njegove taktičke zamisli nego male tekme.

Nek mi dobijemo sve do kraja polusezone, a kaj bu bilo s Kovačevićem će pokazati vrijeme. Nema smisla željeti loš rezultat Dinama jer nam se trener ne sviđa.

I iskreno, već sam zaboravio jučerašnju tekmu. Tri boda su bila bitna, jebe mi se za dojam i igru u drugom poluvremenu. Sad smo prvi i imamo šansu šusnut aperkat tovarima u bulju. Da je trenutno trener Dinama Rada Borić, imala bi moju podršku, a ne Kovačević.
  • Zvonkec
    448
    Ovi isti tekstovi su bili i nakon osjeka. Trener belupa pretvara dinamo u belupo proglašava ovo dobrom igrom, 2 udarca u okvir 33% posjeda drugo poluvrijeme. Čovjek, a očito i neki od vas, smatra da je ovo dobro. Kako ćemo napredovati, bit konkurentni u Europi ako je ovo dobro? Nevjerojatna je razina deluzije kod njega, ali on ni nezna za bolje, niti je igrao a niti trenirao u klubu koji traži izvrsnost, ali vi ste navijači dinama pa bi trebali znat kaj to znači. 17 milja je potrošeno, za ovu igru mogli smo samo godu dofurat i piči brate. 7:0 u zadnje 2 tekme u el bez faula bez trke on čuva igrače za goricu aka ispali Šibenik 24/25. Pa koja je to razina? Bayern kad izgubi titulu u sljedeću uleti s nožem u zubima trgaju po njemačkoj. To je ta razina mi smo bayern u hrvatskim relacijama i sad se vi čudite kaj je ljudima dosta ove belupo igre
  • Zambatine škude
    3.9k
    Ajde ti lijepo nauči čitat, pa kad nađeš da sam rekao da je ovo dobro, onda možemo nastaviti razgovor.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Smješni su ovi što su zadovoljni igrom od sinoć. Tipa šta vi želite ,mi smo dobili goricu koja nas uvijek muči :lol: želimo to da baš tu Goricu razbijemo. Da nakon vodstva iz jedinog udarca u gol idemo po drugi. Da težimo drugom golu , da ih pritisneđo i odvedemo tekmi u miran kraj ,ništa više. A ne da se protiv slabe Gorice igra bunkerica i da Boga molimo da dobijemo tri boda . I da to prikazujemo kao podvig. I jeste podvig jer svaka utakmica koju ovaj neznalica pobjedi je stres ,i podvig . Ne možete mi tvrditi da Dinamo nije bolji od ovoga. Da Dinamo ne može bolje . Jebe mi se za tablicu, ali ovo je dno dna a ne igra . Nemojmo se zavaravati. Otkud sad Mikić jedan od najboljih? Dečko korektno odigrao sve minute koje je dobio. Soldo ušao,spasio ga je . Pa di su do sad bili ti dečki? A dao im je da igraju jer nema ko više. Kod trener čine lisica bek :rofl:
    Čitav film je prepričao oko stojketove situacije kod crvenog , a onda ne komentira što nije vidio. Čovjek je kopija Mr Beana
  • Olmic
    5.5k
    Ako dobije Hajduk, bit cemo na plus 4, zivi u europi, 4/9 bodova dovoljno za prolaz

Igra uzas, ali kak mu dat otkaz? Boban ce reci da mu treba dat jos jedne pripreme…
  • Masto
    517
    Sto ce boban reci zna samo on
  • dzg2024dzg
    155
    1. Kovačević jako loše barata situacijom i ne izgleda ovo dobro - ali nadam se da se stvari mogu posložiti ipak

2. To ne mijenja činjenicu da je ovaj forum pun trovača

Sve više ličimo na tovare:

- Samo da je srat po sudcima
    - Da je smijenit 5 trenera u godinu-dvije
    - Da je pametovat i određivat treneru momčad, izmjene, minute izmjena... i zazivat ''dicu''.

Ponavljam: Kovačević ne odrađuje ovo sve najbolje.. uopće ne, ali:

Da nam je netko rekao da ćemo izgubiti u jednoj godini Baturinu, Petkovića, Sučića, Pjacu i dovesti brdo novih igrača, a imati sljedeću situaciju:

- +1 ispred tovara i derbi kod kuće nakon 15 kola
    - 7 bodova u EL i još 3 tekme (2 kod kuće)

Pristali bi, zar ne?

Naravno da ovo ne izgleda dojmljivo, ali ne budimo tovari i budimo strpljivi... I NE BUDIMO TROVAČI VLASTITOG KLUBA KOJEG SMO ''TEK VRATILI''.

Poz.
  • Crni86
    17.7k
    zato jer s ovakvom igrom je pitanje kad ce sve otic kvragu. Izvana to izgleda kak mu dat otkaz, iznutra se ne smije gledat samo rezultat (kako los tako i dobar).

Vjerujem da i Zvone slicno razmislja jer je igra plodno tlo za rezultat.
  • mrgud
    605
    Pa vi ništa ne kužite.Sad zamislite da smo na poluvremenu vodili 5-0.Kome bi bilo drugo poluvrijeme zanimljivo za gledati.Tekma bi bila dosadna,a ovako cijelo drugo poluvrijeme smo na rubu živčanog sloma,adrenalin skače,za neke koji se nisu pomolili duže vrijeme pomole se za vrijeme tekme,kada pada gol Solde svi skačemo kao da smo dali gol u finalu lige prvaka,pa tko to može zamjeniti,i to sve zahvaljujući Kovi,neopisivo :rofl:
  • Progressive overload
    345
    Ovo je tema Marija Kovačevića, trenera Dinama i o njemu, stvarima koje je napravio ili nije napravio tu diskutiramo o njima. Ako onda pričamo o spuštanju standarda tu pričamo o spštanju standarda uzrokovanog našim trenerom koji nakon tekme sa Lillom di smo bili očajni govori da su igrači bili sa mislima u Gorici. Pa ako je to istina zašto jučer nismo razvalili Goricu koja troši na plaće kao što mi plaćamo jednog igrača.Kaj će tek biti kad nećemo biti s mislima u nekoj tekmi?

Zašto klupa Dinama nije skakala na svaki zabijeni gol protiv Karlovca, zato kaj niti svaka tekma nema istu vrijednost a tako ni gol. Polagano ali sigurno sa ovim trenerom postajemo klub sa manjim očekivanjima a time i manji klub te sukladno tome kao da onda očekujemo pozitivni rezultat protiv iole ozbiljnijih europskih protivnika u koje smo i mi spadali do nedavno.

Ti i kolega Andersson, inputirate neke stvari koje nitko nije rekao i onda bacate kontraargumente. Na kaj je ovo odgovor?

''A može biti i da su Dinamovi navijači godinama odgajani da budu emocionalni eunusi koji su naviknuti da im je sve servirano. Koji misle da je titula prvaka ljudsko pravo pa su ljuti na cijeli svijet kad na putu do toga treba proći muku i blato pa se ponašaju ko frustrirane frajlice kad nije sve perfektno,

Dan kada neću slaviti ružnu pobjedu u 90. na šugavom SHNL terenu protiv nekakve Gorice je dan kad ću prestati pratiti Dinamo jer to onda više očito nije za mene. Ili kad ću nekome to zamjerati, a posebno igračima.

Hleb te jebo, najbolje da smo si autogol zabili jer nismo zaslužili drugi gol i ispričali se Gorici. Ne mogu vjerovati da se o ovome uopće raspravlja na navijačkom forumu.''

Ja nisam napisao niti da mi moramo osvojiti ligu svake godine iako bi to želio, niti sam ja napisao a pogotovo ne želim da si zabijemo autogol jer nam igra nije bila dobra. Sljedeći put kad nemaš kvalitetnih argumenata slobodno me optuži da pušim kurac Mamiću i potom me optuži da sam Mamićevac a i peder.

I za kraj govoriš kolegi Zvonkecu da nauči čitati a izgleda da i ti imaš problema s istim.
  • Progressive overload
    345
    Nismo mi izgubili ni Petka ni Pjacu, potjerali smo ih jer se mislilo da nisu dovoljno kvalitetni za novi Dinamo. I to je u redu,ali ne treba sad govoriti da smo oslabljeni bez njih.

A ovo što se tiče stanja na ljestvici i +1, to je klopka u kojoj su tovari bili prošle godine sa Genarom. Bili su blizu vrha, borili se za titulu ali samo zato kaj prvenstveno mi nismo bili na razini. A nogomet koji su igrali je bio živi očaj.

''Kovačević jako loše barata situacijom''

Ovo je istina i to je dovoljno. Imao je luksuz kao ni jedan trener do sada i nije ga iskoristio. Vrijeme je za nove ljude.
  • Keyser Soze
    17.1k
    potjerali smo ih jer se mislilo da nisu dovoljno kvalitetni za novi Dinamo.Progressive overload

Nitko nije potjeran, zašto lažeš?
  • don
    17.2k
    Ako dobije Hajduk, bit cemo na plus 4, zivi u europi, 4/9 bodova dovoljno za prolaz

Igra uzas, ali kak mu dat otkaz? Boban ce reci da mu treba dat jos jedne pripreme…
    Olmic

onda najbolje da izgubimo sve do kraja polusezone?
  • Paulie
    563
    Sve više ličimo na tovare:

- Samo da je srat po sudcima
    - Da je smijenit 5 trenera u godinu-dvije
    - Da je pametovat i određivat treneru momčad, izmjene, minute izmjena... i zazivat ''dicu''.
    dzg2024dzg

sve si rekao
  • Progressive overload
    345
    Kako bi ti to nazvao? Pa nisu ga tjerali batinama. Nego ih nisu htjeli zadržati po postojećim ugovorima.

To je kolokvijalni naziv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.