• ElDorado
    7.9k
    Mi moramo nauciti igrati bez Misica
  • prefontaine
    5.6k
    - Minusi:
    Sporo
    Loše
    Negledljivo

+ Plusevi:
    Vodimo
  • Slodobnjak Marka Roga
    29
    Bakarar puno opasniji po gol od Lisice, ali kako ulazi puno u sredinu desna nam je strana sterilna
  • Crni86
    17.6k
    ali ostalo je sterilno za poludit.San Lorenzo

I onda umjesto da centriramo do iznemoglosti, mi nes probavamo, vamo tamo.

Imas belju i bakrara, daj vinlofu loptu nek baca do sutra u 16metara.

Vezni red mi je i dalje uzasan. Jedino zajc se nudi, otvara, i igra bez lopte mu je top. To nam fali od benaccera desno.

Misic je digo razinu igre danas al vec par tekmi ovaj njegov stav setacki di on uopce ne ocekuje loptu je skoro danas nas kostalo dve zgubljene lopte. Ali danas je na razini za razliku od lila. Moze se kad ae hoce.
  • Carrasco
    6.6k
    Jel postoji komentator na Maxsportu koji bar malo povisi ton kad Dinamo zabije gol?
  • Xpert1992
    202

A kaj da ti velim? Sve osim toga bi me iznenadilo.
  • hardek
    7.5k
    7 šuteva od kojih valjda 6 Hoxha s 25 metara i 1 udarac u okvir gola koji je rezultirao golom. Dobro je što vodimo, ali i dalje nema tu nekog pomaka. Jedini mini pomak je taj što jedan veznjak (Zajc) danas igra 10tku i nalazi se u tim međulinijama ali Hoxha uvijek zaguši loptu
  • MarK
    1.2k
    Želja je napokon tu, brzi reposjed i dobar tempo. Mršavo što se tiče prigoda ali protivnik sveden na ništa što je najvažnije. Ajmo sad i drugo pol odigrati ovako da zaokružimo prvu cijelu utakmicu s dobrim pristupom.
  • IceMan
    3.7k
    Meni je Beljo dobar danas.

Neznam, možda iz stadiona to drugačije izgleda.
  • Zagi
    13.2k
    Imas belju i bakrara, daj vinlofu loptuCrni86

Je da. Lopta dođe do Hoxhe. Bek u tom trenutku može komotno započeti povratnu trku.
  • Crni86
    17.6k
    Hoxha uvijek zaguši loptuhardek

I to je bila poanta nekih koji su govorili da nam je hoxha uteg. Nema on te finoce i inteligencije. On ima svoju akciju i toe to.

Hvala mu super je za jeke situacije al za ovakve i nije najbolji.
  • Raul
    351
    Očekivani posjed, Gorica bez šanse, mi zabili jedinu konkretnu, trebati će barem još jedan pogodak za potvrdu pobjede.
  • rioda
    11.9k

Ma znam, ali Kule bi sad u ovoj utakmici bio igrač manje. To bi mi bila totalno nelogična zamjena, Beljo mi izgleda motiviran i želim da odigra svih 90.
  • Fan
    1.7k
    Jebiga dečki, ja sam prvi koji sere po Dinamovoj igri, al ovo je bolje od mojih trenutnih očekivanja.
    Bolji smo, napadamo, kreirali smo nekoliko (2-3) lijepih šansi.
    Znam da nije standard koji želimo, al je bar za nijansu bolje kad nam nisu praktički došli do zadnjih 25 metara.
  • miro
    8k
    mi samo trebamo češće počet igrat bez Mišića i ostalo će doć, jer fakat ima kvalitete u vezi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.