• LA BOMBA
    674
    Mislim da bi Kek mogao jedino biti dobar za europske utakmice jer bi svojim bunkerom mogao izvuči nešto protiv neke bolje momčadi, kao što je na Euru držao 0 sa Slovenijom protiv Engleske, Portugala... A u HNL to bi bila katastrofa gledati.

Jedino bi ga uzeo kao privremeno riješenje do kraja sezone, ipak bi bio nekakav upgrade u odnosu na Kovačevića barem što se tiče discipline i autoriteta.
  • OsamŠest
    6.4k
    A u HNL to bi bila katastrofa gledati.LA BOMBA

Meni je ona Rijeka u jako dobrom sjećanju. Ofenzivna sa velikim brojem igrača u završnici..
  • Navijač Dinama
    11k
    1. Svaka čast Keku na onoj tituli, odnosno duploj kruni, ali ponovit ću što sam i nekad prije mjesec dana, ta sezona duple krune Rijeke je tad bila takva da su ljudi eurojackpot uplatili te sezone prošao bi, a mi koji smo nasuprot prošle sezone da smo tvornicu obuće otvorili, djeca bi se bez nogu krenula rađat ili bi ljudi na bosim rukama učili hodat.

2. te sezone Rijeka uigrana ukombinirana, a mi smo bili nešto između izloga i prijelazne generacije koje su kasnije trebale nosit izlog i biti glavne lutke u istome.

3. Senilan nogomet, koji mislim da ne prolazi danas, kao i što je često ziheraški, ako prvi zabije gol zatvara tekmu.

4. Loše podnosio kritiku. Nije imao plan B ako zabrlja. Mišković ga je trpio jer je i vjerovatno sam bio svjestan limita,prednosti i nedostataka rostera Rijeke gdje je glavni igrač bio nekakav Franko Andrijašević ili tko već.

5. za Europu taj nogomet može proć, jer smo isti imali pod Bjelicom, naorijed necemo ni opucat, ali necemo ni kanta za nabijanje biti. U HNL vec druga priča

Tako da neka hvala, drugo i općenito mislim da nam trener treba biti neki stranac jer nije ponuda HR trenera, pogotovo dostupnih za klupu Dinama, možda jesu za onog iz Donje Mahale, ali zagrebačkog 100% da nije.

Od domaćih eventualno nekakav Niko Kovač ili Slaven Bilić i ovisno pod koju kategoriju spada Terzić, a o podgrijavanju stare juhe i povratnicima koji nosu ostali baš u dobrom sjećanju na klupu, o njima što manje to bolje, što no se kaže "o mrtvim i bivšima sve najbolje ali daleko im lijepa kuća".
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Mislim da je kekovo vrijeme prošlo, ali u situaciji u kojoj se nalazimo je totalni upgrade u odnosu za ovog kojeg trenutno imamo. Spominje se Bilić,hmm meni od tovara jedino Jurić . Disciplina ,rad ,red , fizička spremnost. I lik ne jebe živu silu. Samo definitivno nije realno. Kao što nije realno očekivati novog trenera ako dobijemo goricu i ne izgubimo od tovara. Tad će opet dobiti pripreme , mir pa izgurati prvenstvo. Ne vjerujem da se išta mjenja. Boban je imao do sad 10 prilika skinuti ga sa klupe . Kad nije dosad neće ni od sad. Ni Bišćan ni niko.
  • Progressive overload
    344
    Ma po meni od svih tovara sa renomeom najlošiji pick za nas. Rezultate je radio sa slabijim momčadi di pobjede nisu bile prioritet.U Romi i Atalanti to nije slučaj pa se nije dugo zadržao kod njih.
  • Thor
    1.5k
    Nisam za recikliranje Hnl trenera na nacin da jedan zamijeni drugog. Ili netko sa stranim iskustvom kao nadogradnja a poznaje hnl donekle ili nitko radje. Ako nije takav onda ovo kaj imamo je bolje nego promjena radi promjene pa se hrvamo po hnl blatu sa hnl "ratnim veteranom hnl-a" koji je,kakav je.
  • građanin
    76
    Vi mislite da se zajebavam, ali dobar pick je i Nikola Šafarić.

166cm čistih muda koje samo nama fale.

Nama treba mudonja koji će znat hendlat hrpu egotripera, više grupica stranaca i balavaca. To toliko ne hendla trener kao takav koliko dobar motivator i čovjek sa stavom. A to nažalost Kovačević nije, to jebiga, il imaš ili nemaš, ne možeš to naučit.

Primjeri mudonja su: Terzić, Kek, Vaha itd... svi oni o kojima sanja vjerojatno 95% nas i nitko ne bi imao nikakav protu argument da netko od njih dođe.
  • don
    17.1k
    dobro jutro

jutro:
    ali dobar pick je i Nikola Šafarić.građanin
  • ElDorado
    7.9k
    Jedini za kojeg bi bio stvarno sretan da dodje i dao mu sve vrijeme svijeta je Terzić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.