• Paulie
    520

naravno da ne, to bi značilo malo pozitive a to si nikako ne smijemo dopustit
  • ElDorado
    7.9k
    Ne treba mu čestitati na ničemu jer se nadam da je bivši za 15 dana
  • Dinamosaurus
    92
    Problem kod nas je što ne možemo razbit low block, a obrana nam je dosta nesigurna i često primimo iz kontre ili prekida/uigrane akcije

Da bi slomio low block treba brz protok lopte, dobro razumijevanje igrača međusobno i uigrane akcije

Ja sam mišljenja da je razlog naših kikseva 2022,2023 i 2024 tamo taj što su imali grbav teren gdje je teško igrat neki suvisli nogomet pa se sve svodilo na ubačaje , napucačinu i individualnu kvalitetu (neki Petković/Oršić gol).

Danas imamo bolju atmosferu, teren je nov, travnjak, preko 1000 boysa na istoku, zapad će bit naš isto, i nema izgovora više, prošlo je 4 dana od Lillea i danas samo 3 boda igraju, ne zanimaju me više izgovori
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Svi znamo koliko nam je teško uvijek igrati u Gorici, sjetite se samo lanjske sezone kad smo prosuli prebitne bodove tamo pri kraju sezone ili onaj X golom Mbukua koji je ono pogodio tad i nikad više. Ono što me veseli danas za razliku od ta dva dvoboja je da neće sve šta upute prema golu i ući, u onom porazu Neva po defaultu prima gol iz prvog udarca, a u remiju 2:2 Zagiju drugi grol prolazi kroz uši. Filipović je pokazao u Lillu da može obraniti i ono “što ne treba” tako da sam siguran da će on danas obraniti kad nam bude trebalo. Obrana je puno bolja i sigurnija nego lani, napad mi je više-manje isti, jedino što brine je pad u sredini terena. Toga me danas najviše strah jer nama je sredina gdje imamo najviše igrača u kadru najmanje doprinosi. Ako Zajc nebude imao svoj dan mi smo u velikom problemu, Mišić je u velikom padu, a Bennacer jednostavno nije na 100% i nije za očekivati da će on napraviti “nešto” što će nam donijeti bodove. Treba nam čvrsta obrana i dobra realizacija i pobjedit ćemo, sredina mora pokazati puno više krvi nego u Lillu, jednostavno danas ih moramo vidjet da žele do prvo mjesto više od ičega, da ginu za svaku loptu, jedan za drugog. Pa onda i da ne uzmemo tri boda neće im nitko prigovorit.

Ajmo Dinamo, hrabro Dinamo!
  • rokikaciga
    7.7k
    Fila

Mikic/RPG - Sergi - Scott - Vinlof

Benni - Zajc

Bakrar Vidovic Voxha
    Beljo

Ajde Kova pokazi muda...dosta je kukavicluka

RPG jer je ponedjeljak
  • db-izbjeglica
    19.4k
    mrzim gostovanja u gorici!

očekujem muku, stres i jako tešku utakmicu...

ako se ne varam, proščle sezone gorica je dinamu zabila 5 golova iz 7 udaraca po golu ili tako nešto.

odjavljujem se do večeras i nastojat ću ne misliti o utakmici.
  • IceMan
    3.7k
    Danas ćemo vidjet od čeg smo satkani.
    Dal ima krvi u tom Dinamu ili su totalni beskičmenjaci.

Još malo posla danas ubrzanijeg i krećemo polako za Goricu.
  • Odani Zgd
    1k
    Zgazite ih danas.Simpatizirao sam ih na početku jer su Zg prsten,a sad su mi odmah iza Hajduka najodvratniji.Samo pobjeda!!
  • NitkoBitan
    33.3k
    a sad su mi odmah iza Hajduka najodvratnijiOdani Zgd

Nemrem si izbrisat scenu iz glave iz rujna ove godine i njihove pobjede na Maksimiru, u svrhu odugovlacenja 2-3 njihova igraca istovremeno padaju sami od sebe na pod :vomit:

Bas odvratna ekipa.
  • hardek
    7.5k
    Ničota najavljuje Bakrara u špici, Topića na krilu i isti vezni red kao u Lilleu, jedina promjena bi mogla biti Bennacer-Ljubičić.Teofil Kateran

Jel ima Kovačevića bilo kakvu dozu imaginacije u sebi? Zašto stalno guramo nešto što u samoj srži ne može uspjeti
  • Mr Anderson
    15.3k
    Treba nam čvrsta obrana i dobra realizacija i pobjedit ćemo, sredina mora pokazati puno više krvi nego u LilluIjayi Atiemwen

Kak se ovog nije nitko do sada sjetio? Mogli smo biti na +10.:lol:
  • mali M
    9.1k
    u svrhu odugovlacenja 2-3 njihova igraca istovremeno padaju sami od sebe na pod :vomit:NitkoBitan

kad bi se počelo sa kažnjavanjem, tj. dat lijepo 5min igraču pokraj terena da nesmije uč ako se tako legne, vidjeli bi kako bi puno ležali i simulirali.. ako te tako jako boli da moraš leć sam od sebe na teren, lijepo van i nesmiješ idućih 5 min unutra. ako si to napravio 5 minuta prije kraja, sori stari, ostavio si momčad bez igrača do kraja tekme..
  • Kepec
    7.9k
    Jedina želja danas mi je da se ne pjeva Ajmo Dinamo nema predaje i Dinamo znaj da mi te volimo.
  • IvanS
    436
    u svrhu odugovlacenja 2-3 njihova igraca istovremeno padaju sami od sebe na pod :vomit:
    — NitkoBitan

kad bi se počelo sa kažnjavanjem, tj. dat lijepo 5min igraču pokraj terena da nesmije uč ako se tako legne, vidjeli bi kako bi puno ležali i simulirali.. ako te tako jako boli da moraš leć sam od sebe na teren, lijepo van i nesmiješ idućih 5 min unutra. ako si to napravio 5 minuta prije kraja, sori stari, ostavio si momčad bez igrača do kraja tekme..
    mali M

U tom slučaju bismo u prošloj utakmici u nekom trenutku igrali 11 na 6.
    Nemam ja problem da mi od Gorice izgubimo, ali toliko (ne)nogometa iliti antinogometa prikazati u tih 90ak minuta, to nije normalno.

Gledao sam ja njih i protiv Hajduka, bajo moj nema tu odugovlačenja i valjanja. A grešaka u dodavanju mali milijun gdje samo čekaš kada će im ovi zabiti gol.
    Svi se us..ru zato što gledaju ove k'o u male bogove. Svi bi u hajduka jer im je svetinja.
    Pa daj se pokaži onda protiv tog hajduka, odigraj kao i protiv Dinama na nož, a ne ono crveni u šezdest i nekoj zbog dva kretenska kartona i onda igraš s igračem manje.

Baš zato ih treba nabiti danas (i uvijek)!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.