• skener
    6.7k
    9t78z0pcz9cs.png

Ako vam slučajno treba dodatna motivacija samo se sjetite ovoga.

Izađite na teren i od prve sekunde ginite za pobjedu
  • Zvone92
    77

Stoji i to, slažem se.. i s nadom da ce biti bolje idemo po pobjedu sutra
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Sve je do pristupa, ako budu išli 200% na svaku loptu dat ćemo im pet komada. Utakmica će biti odličan pokazatelj koliko našima znači prvo mjesto
  • ElDorado
    7.9k
    Osobno krećem bez ikakve nade s očekivanjima 0 bodova. Ajde da nas razuvjere. Da i to vidimo.
  • prefontaine
    5.6k
    da imamo trenera motivatora, ili barem nekoga u stručnom stožeru tko zna motivirati igrače, dovoljno bi bilo pustiti snimku svakog prekida zadnje utakmice. Samo snimka, ništa drugo, nikakav govor, nikakve priče. Samo snimka di se vidi kako se ovi valjaju, umiru od bolova, polumrtvi ulaze u teren iako ucviljeni od bolova hitnu čekaju izvan terena. Evo, samo to im pokaži, bez ikakve riječi, prijedloga, sugestije...velika većina će to shvatiti i sutra će izaći na teren sa stavom "o majku vam vašu, nećete vi od nas praviti tolike kretene!"

Ali bojim se da niti trener, a niti itko od njegovih pomoćnika, ovo ne da nije ni primijetio, a kamo li još pravio nekakvu kompilaciju svega toga.
  • don
    17.1k
    ako ne možes pripoznat trenutak i ako ti za ovakve utakmice triba trener onda se nadan da će takvi igrači imat šta kraće razdoblje u Dinamu. Naprotiv, na zimu bi ih posla u 3 pm redom.
  • NikiDZGbbb
    6
    Vcrs oko 20h ocekujem preuzimanje trona i konacno vracanje svemira u ravnotezu.
    Ranije, tipa oko 18h ocekujem enormnu podrsku plavih dusa u V. Gorici i borbu, želju te krv ako treba 'ovih' na terenu. U protivnom ovog zadnje navedenog, netko treba letit i to odmah po zavrsetku tekme. Di ces veceg motiva od kiksa tovara te dolazak orjune vecove subote u tvoj doma, a ti na celu kolone gdje si trebao odavno biti.
    Kova, skaci vcrs uz aut liniju 95min ako treba, 3 boda iz VG su imperativ brate rodeni.

Sastav:
    Fila
    Mikic Domi McKenna Vinlof
    Zajc Mišić Benni
    Bakrar Beljo Stojke
  • Kruno
    1.2k
    Nekako me strah, uvijek u bitnim utakmicama kiksamo. Valjda cemo to promjeniti danas.Prije utakmice popit tablete za smirenje.
  • Masto
    505
    s ovakvim veznim redom do božića ne bi do gola gorice došli
  • Mihael2305
    883
    Danas igra dinamo!

Ajmo plavi po pobjede nove, preuzimanje prvog mjesta i priprema za derbi koji dočekujemo za vikend
  • Mr Anderson
    15.3k
    Fila
    Mikic Domi McKenna Vinlof
    Zajc Mišić Benni
    Bakrar Beljo Stojke
    NikiDZGbbb

Ipak se nadam kreativnijem i bržem veznom redu. Mislim da Mišića treba odmoriti i staviti Stojkovića od početka u vezu. Ne znam kakvo je stanje RPG-a, ali možda bi trebalo i Mikića malo odmoriti.
  • plavosrce
    95
    Ako želimo biti brži i konkretniji u napadu, u vezi mora igrat barem jedan od dvojca Villar Stojković, ostali su svi isti tip igrača.
  • NikiDZGbbb
    6
    Onda Bennija na mjesto Misica i Stojke na #8 uz Zajca. Nevjerojatno kako sam zaboravio na Arbera. On dakako prvi pick na lijevom krilu.
    Ali opet, cisto sumnjam da ce Misica posjesti na klupu.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Bas imam strah od te mrtve gorice i tovarskog carevica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.