• ElDorado
    7.8k
    Nisam siguran u to. Mislim da je Bobanu jako bitan napredak u igri, vise puta je to pripomenuo da ga to najvise brine
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Mu najbolje prolazimo kad treneri drugih momčadi odrade posao za nas ,kao šafarić danas ,Sanchez prošlo kolo ,Gregurina i svi osim ovog našeg stručnjaka . Neka dobijemo goricu na sreću i protiv tovara odigramo konačno dobri utakmicu jer je i vrijeme bit će plus 4 i spika eto,trebalo je vremena ali sve polako dolazi na svoje. Do kraja će biti 15 bodova prednosti i sve po planu bla bla. A u Europi ćemo se brukamo i ispasti bez ispaljenog metka . Koeficijent pokvariti i rizikovati da se kvalificiramo u Europu i ispadnemo od nekih poluamatera u kvalama . Samo ti čekaj Zvonkec
  • NitkoBitan
    33.3k
    Do kraja će biti 15 bodova prednosti i sve po planu bla blaKujtim Shalla

Kaj se nije neki dan kukalo da cemo popusit prvenstvo? Sad odjednom pricamo o 10-15 bodova prednosti... ccc.
  • ElDorado
    7.8k
    Ajmo mi prvo Goricu
  • emilperska
    12.5k
    images.jpg

Dinamov navijač kad vidi da je Biščan dobio otkaz u Arabiji i da nam dolazi nakon Kove..

KOVA OSTANI, SVE TI JE OPROŠTENO!
  • Maximo
    821

A zašto nebi bišćana? Dinamovac, vojnik kluba
  • rokikaciga
    7.7k
    Onda vrati tak i Sandra Perkovica.

Dobit cu osip ako nastavimo vracat izlizane, potkapacitirane trenere evo majke mi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.