• Joksi
    7
    Nisam gledao, ne znam…
  • Infinity
    20.5k
    Svaki drugi post ti je Kvasina. Pocet cu vjerovati da si ti on licno, osobno i personalno.
  • Joksi
    7
    Pa šta i da jesam, malo ti je glupa konstatacija…
  • Eduardo
    27.4k
    nije glupa kad je očigledna, znači nije konstatacija nego činjenica. Zanimljivo priznanje s tvoje strane, hvala na potvrdi.

BTW, @Niko1986 @kristijank daj zovite čovjeka u podcast više.
  • Derby
    592
    Frajer sam sebe hvali u trećem licu anonimno na forumu :)
  • vjeko1701
    20.9k
    Pa šta i da jesam, malo ti je glupa konstatacija…Joksi

Ako ti je cijela poanta dolaska ovdje bila hvaliti, promicati i braniti samog sebe, mogao si onda to barem napraviti iskreno a ne pod krinkom "treće strane".

Imamo ovdje druge youtubere, influencere itd. Oni koji su ovdje kako bi predstavljali sebe to rade otvoreno. Oni koji su ovdje kako bi bili dio foruma na druge načine nevezano uz svoje "karijere" su anonimni. Al nijedan manipulativno ne radi promociju sebe u trećem licu glumeći objektivnu treću stranu.
  • Zagi
    13.2k
    Ne vjerujem da je to Kvasina.
  • Eduardo
    27.4k
    manje bitno je ili nije... nemam ništa osobno protiv čovjeka, ali naporan je s ovim zazivanjem dotičnog.
  • Zagi
    13.2k
    Ma slažem se. No od tih podcastera najviše cijenim Kvasinu pa bi me ovi dijalozi razočarali.
  • Hrc-Vg
    1k
    Kvasina je peniclin za tovare:strong:
    Ovi svi naši drugi podcasteri su mekušci i uvlakači koji se prodaju za crni rižoto i pašticadu…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.