• periklo
    379
    Ima tu još puno kombinacija do kraja svih prvenstava, ali ovo je prva stavka oko koje se - ako se obistini da Viking uzima prvenstvo - vise ne moramo opterećivati.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Šahtar će nas sjebat sigurno i to je baš tragedija obzirom da su umalo ispali u kvalifikacijama
  • T90d
    2.4k
    Mogla bi ova tema uskoro ići pod ključ. Umjesto da idemo prema vrhu ljestvice, mi počinjemo padati, a naš trener nas vraća 10ak godina unazad, kad smo slavili pobjede u kvalifikacijama protiv "patuljaka". Trenutno nemamo šta raditi u ovoj grupi što se bori za direktan ulaz u LP, sa ovim trenerom i stavom, bili bi kanta za napucavanje kao onda u grupi sa Lyonom, Realom i Ajaxom, a po trenutno prikazanom na terenu, još bi gore prošli nego tada.
  • Jaro
    11.3k
    ako ostane ovaj trener ne treba brinuti - jer u poziciji za ulazak u LP necemo biti ni direkt ni kroz kvale...
  • Infinity
    20.5k
    Mi ako ne ostvarimo neki direktan plasman, s ovim trenerom nismo sposobni kvalifikacije proci.
  • Chempers
    1k
    Svakako dobro da nismo u LP, a ne uspijemo li se nekim čudom ugurati u Q4 ili direktno iduće sezone dugo ju više nećemo vidjeti. Al trenutno mi izgledamo kao da više pripadamo u KL nego EL, kakva LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.