• Odani Zgd
    995
    Trener je ustvari jedina greška,roster po meni nije loš,uvjeren sam da bi sa nekim jačim imenom na klupi promarširali prvenstvom.Nije još kasno za smjenu,na -1 smo,ima još bodova u igri.Valjda će izaći na dobro sve na kraju.
  • Masto
    492
    Ekipi treba članski dan za smirenje nakon svakog poraza izgleda
  • ElDorado
    7.7k
    Imam osjecaj da ga nije smjenio samo iz truca prema javnosti. Vi hocete? E pa ja bas necu. Ovu momcad bolje bi vodiio neki mladi trener iz Barcekone B npr
  • striko
    2.8k
    Vi hocete? E pa ja bas necu.ElDorado
    Goni inat što bi kod nas rekli da može u slučaju uspjeha reći rekao sam vam. Ja se nadam da će pregaziti ponos i reagirati na vrijeme. Kovačević ne smije ući u Novu godinu.
  • badjibadara
    8k
    Ako ostane pri ovome, ne trebamo se čuditi ako krenemo stazom kojom postajemo zagrebački slaven belupo. Ništa protiv Slavena naravno.
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Što je najgore, pokušao je napraviti jedan sasvim legitiman potez. Stajem iza trenera i dajem mu najveći mir koji mogu. I dao mu je mir, dvije utakmice je to bilo ok, sve dok nismo doživjeli ovaj raspad u Lille-u. Pokušali smo sa sastankom među igračima, sa upravom, ali očito je da ovaj trener nema znanja da vodi Dinamo. Presjeci i goni ga van dok nije prekasno...
  • LM1995
    2.2k
    Nisam ti ja dio ekipe koja želi maknut Zvonu.mlinchica

Jesam li ja napisao da jesi? Nisam.

Samo mislim da ako ne uspije i s drugim trenerom, da će sam poželjeti otići jer neće moći podnijeti pljuvačinu po klubu radi njega.mlinchica

Sudbina predsjednika (izabranog na mandat od pet godina) ne bi smjela ovisiti o sudbini trenera.

Boban mi se ne čini kao lik koji bi nakon par mjeseci otišao i ostavio ljude u klubu na cjedilu jer je eto možda fulao s jednim ili dva trenera.
  • njurci10
    282
    Ja imam dojam, da ce ga maknuti.
    Da samo traži idealnog kandidata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.