• OsamŠest
    6.4k

Kakav tekst, kapa dolje!

Ovaj članak ne smije proći ispod radara..
  • Bernard
    1.1k
    Dragi Zvone.
    Meni još nije jasno šta vidiš u našem treneru.
    Na članskom danu sam te slušao kao boga ali nisam razumio zašto, i još uvijek ne razumijem šta te drži kod Kove.
    Daj progutaj taj svoj ponos i liši nas muka, jerbo ovo danas je bila patnja a ne vjerujem u budućnosti u neke pomake.
    Možda da pošaljem dedi božićnjaku pismo?
  • mlinchica
    4.4k
    Na članskom danu sam te slušao kao boga ali nisam razumio zašto, i još uvijek ne razumijem šta te drži kod Kove.Bernard

Zato kaj ni on više nije za njega, vidi i zna sve i zato nije ni mogao konkretno objasniti zašto.
    Zato kaj ga drži jer nema još zamjenu, a ne smije to reći.
    Ako pogriješi sa sljedećim, to je kraj.
    Eto, tako si sam si ja to protumačila.
    I vjeruj mi, lakše je tako. :shade:
  • Rex Ramae
    4.2k
    Ako pogriješi sa sljedećim, to je kraj.mlinchica

Jebem ja nas ako ćemo nakon jednog-dva trenera okrenuti Zvoni leđa i pokazati palac dolje, čekali smo ga i zazivali 20+ godina, ako ćemo ga se tako brzo riješiti bolje od trenutne situacije ni ne zaslužujemo.
  • mlinchica
    4.4k
    Jebem ja nas ako ćemo nakon jednog-dva trenera okrenuti Zvoni leđa i pokazati palac dolje, čekali smo ga i zazivali 20+ godina, ako ćemo ga se tako brzo riješiti bolje od trenutne situacije ni ne zaslužujemo.Rex Ramae

Ja sigurno neću i slažem se potpuno s tvojim upisom ali mislim i bojim se da će on odustati u tom slučaju jer to koliko se pljuje klub na sve strane je prestrašno.
  • Praskaton
    4.7k
    On ne želi biti lik koji se olako rješava trenera kao potrošne robe I to je ok,super.Ali mora vidit da ovo ne vodi nigdje.
    Prije mjesec i pol je vec trebao krenut u kontakte sa buducim trenerima.Ne može se vadit na to kako je ovo nenadana situacija.Ako on sa svojim iskustvom i znanjem u kombinaciji sa najjačom financijskom situacijom u nekom hrv klubu ne može dovest kvalitetno ime onda je vrijeme za ključ u bravu
  • Bernard
    1.1k
    vidiš ja sam drukčije protumačio.
    On ga je doveo i on stoji iza njega bez obzira na sve.
    Naravno da je lijepo imati trenera na duge staze i to bi svi htjeli ali jbg ne ide, pa se nadam za vrijeme stanke nekom novom imenu, sa jačim cv.
  • mlinchica
    4.4k
    On ga je doveo i on stoji iza njegaBernard

Ovo dio da ali ostatak rečenice sigurno ne.
    Mislim da se već razgovara i pregovara ali da se čeka zimska pauza.
    Jedino ako se ne ukakaju sad skroz i zgube Goricu i tovare, onda će u najgorem slučaju neki “Perković” do pauze preuzeti ili sam Boban.
  • LM1995
    2.2k
    Ako pogriješi sa sljedećim, to je kraj.mlinchica

Boban je izabrani Predsjednik.
    Izabran je na mandat od 5 godina.
    Statutom je propisano kako se Bobana, a prije isteka mandata, može maknuti.
  • mlinchica
    4.4k
    u sljedećem postu sam napisala zašto mislim da je kraj.
    Mislim da će on odustat, a ne da ga se treba maknuti.
  • LM1995
    2.2k

Izabran je prije nešto više od dva mjeseca…
  • mlinchica
    4.4k
    Da, znam, i ja sam ga zaokružila.
    Nisam ti ja dio ekipe koja želi maknut Zvonu.

Samo mislim da ako ne uspije i s drugim trenerom, da će sam poželjeti otići jer neće moći podnijeti pljuvačinu po klubu radi njega. Jasno je rekao da se zna tko donosi odluke i tko će biti krivac za neuspjeh.
    I zato mislim da je oprezan s promjenom trenera, traži, čeka, dogovara, da ponovo ne pogriješi.

Uvijek gledam tko je nešto napisao ovdje, pa si mislim da tak i drugi gledaju.
    I onda moram dodatno pojašnjavati upise.
    Ali to je moj problem, nije do tebe.
  • masacusec
    6.8k
    Mlinčice draga, uvijek će biti onih nihilista koji će svaku rezultatsku krizu hiperbolizirati kao apokaliptičnu, zazivati smjene u klubu do temelja, da ništa ne valja i koji će vrijednost i uspjeh kluba isključivo valorizirati kroz sportske rezultate...E to su upravo oni koji su dugi niz godina šutili kada im je klub bio taoc jednog čovjeka.
    Zvone nedaj se!
  • Keyser Soze
    17.1k
    Ajmo pokušati od grešnog čovjeka prestati raditi bezgrešnog.

Zvone Boban je apsolutna legenda Dinama, najvoljenija persona Dinama ikad i legitimno izabran predsjednik kluba!

Međutim, Zvone Boban je čovjek i može pogriješiti kao i svi mi, po mom mišljenju je napravio grešku u izboru trenera i ako se to ne ispravi bacit ćemo godinu dana famoznog procesa u vjetar. Boban je demokratski izabran predsjednik ( i ja sam glasao za njega), ali ne treba član Dinama osjećati strah ili biti negativan oko propitkivanja njegovih odluka, mi smo članovi i vlasnici Dinama i mi smo tu da kudimo kad je loše, ali i hvalimo kad je dobro. Trenutno nije dobro i to treba reći, jedino tako ovaj klub može ići naprijed.
  • masacusec
    6.8k
    Ovo si lijepo sročio. Naravno da treba biti realan i kritičan i da treba reći kada se pas posere "da, to je drek". No, isto tako treba empirijski pristupiti problemu, ne ponavljajući ishitrene i nerozonske poteze, kao npr.lani....Mijenjali smo trenere kao severina muževe...Mene više smeta indolencija igrača, koji evidentno mogu, no žele li, ako ne žele, zašto ne žele??
    Svi bismo mi djelovali kratkoročno da bi rezultat bio dugoročan...No, ne ide to preko noći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.