• Thor
    1.5k
    :heart: sve pohvale ekipi na tribinii!!! :strong: odlicno navijanje! Culi ste se cijelu tekmu!!! :clap: :clap: :strong: kapa do poda :heart:
    steta da ekipa na terenu nije imala i pratila tu vasu energiju!
  • badjibadara
    8k
    Mene zanima igra ekipeZagreb1992

Ne postoji ekipa, nema tima, sve se svodi na inspiraciju pojedinca na dan utakmice.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Imam potrebu i ja iskomentirat iako je dosta toga receno. Evo ovako, uzimajuci u obzir nas omjer u Francuskoj, mlade bekove, nisam imao previse ocekivanja, nadao se jesam, ali ono..
    Poceli smo dobro, ponisten gol, ajde valjda vidimo da mozemo bit ce ok utakmica. Sto se poslije dogodilo ja ne znam..
    Nisam cak bio ni toliko razocaran na taj prvi gol, Mikic nije uigran s linijom, a i zelen je. To je skola koju smo valjda 100% prihvatili ovdje. Ono sto me malo ubolo u oko je kolicina ignoriranja od strane Lisice u napadu i kad se Mikic prikljuci. Ili ga izignoriraju ili dobije loptu vec u zaledu kao protiv Varazdina. Tocno identicna situacija u prvom poluvremenu. U dlaku.
    Ok, drugi je prosao po desnoj strani, ali kasnilo se u sredini isto sa zatvaranjem i ajde kola nizbrdo to tako ide. Prezivi do poluvremena i izmjesaj to malo.
    Ono sto me raspizdilo zapravo je drugo poluvrijeme i izmjene. Prvo nedostatak istih, a onda izbor igraca.
    Vareli svaka cast, talent je, ali na ovoj razini ne moze odgovorit bas s nicim, a najamnje fizicki.
    Ude lijevo, od sigurnije strane ne ostane nista, primimo gol s te strane, pa onda izvadi Lisicu i stavi Varelu malom Mikicu!!!! Kakve su to ideje sve ti jebem?! Pa to je za momentalni otkaz.
    Zamjene nabacane bez ikakvog plana i programa kao seoska utakmica da se dobije prilika, popuni minutaza.
    Osim toga plan osnovni je takoder izostao. Jednostavno, moze se sastancit do preksutra, trener je najslabija karika. Ovo ne da ne pije vodu nego ono..
  • markod
    0
    Odgovor tebi i svim ostalima prije, pa ne moze mali Mikic koji trenira pol mjeseca s prvom pol s drugom momcadi odjednom doc nakon sta Kova govori da je najblizi poziciji 2 tekme odjednom igrat sve. Momka smo trebali integrirat u ljeto kad se srednjak pokazo nasem najboljem igracu prosle godine, a ne pravit se pametan.

Svako na ovom forumu, a bome i na "zapadu" (kolko god je toksican) je znao to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.