• vjeko1701
    20.8k
    Nijednom ove sezone nismo okrenuli momantum kad je kreuo protiv nas. Ajde, Malmo i Varaždin smo izjednačili u produžecima, Maccabi okrenuli. Ali generalno ako protivnik povede, ako se brzo adaptira na naš plan. Nema našeg odgovora, nema okretanja minusa. Nema plana B.
  • mlinchica
    4.4k
    Tamo negdje u 65. min, naš golman skine vršcima prstiju loptu da ne uđe u gol.
    U tom trenutku da svaki od njih ne osjeti poriv za pokrenut se, jurnut, gurnut, nekaj?! Ništa, nikakve reakcije.

Prošle sezone se moglo tražiti krivce u igračima jer su, oni ključni, predugo bili na okupu, promašilo se s nekima i trebalo ih je razbucati.
    Ove godine imamo novu ekipu koja je baš energično krenula u sezonu. I onda ovako padne.
    Sve ekipe imaju neku takvu utakmicu gdje se raspadnu ali ako se nakon toga vrate na pravi put, onda su to samo mala popikavanja tijekom sezone.
    A za taj povratak su trener i njegov stožer ključni.

Problem je samo kaj ne znam postoje li igrači koji vjeruju da ih ovaj trener može podići.

Zajc u izjavi kaže da su Francuzi više željeli… Sjebani su svi.
    Gadi mi se u kakvom vremenu živimo.
    Kak možeš ne željet?! Gdje je karakter? Gdje je želja, volja, motivacija?
    Okruženi smo mimozama na sve strane, sve neš uvrijeđeno, povrijeđeno, bezvoljno, … uzmi loptu i igraj nogomet koji treniraš cijeli svoj život!

I Zvone zovi brže, jače, bolje, na sve strane traži, viči, dovlači iskusnu osobu da izvuče ovo.
  • Twisted1
    1k
    Nisam očekivao pobjedu, nadao sam se nekom bodu eventualno, ali ovoliko beskrvnosti ni u najluđim snovima nisam očekivao.

Gdje je obećani Dinamo? Onaj koji su i trener i uprava obećali, sa puno trke? Dinamo sa puno presinga koji će natrčat protivnika, Dinamo sa puno želje za dokazivanjem? Ja u ovih 5 mjeseci nisam vidio jedan jedini smisleni presing.

Ovo je igra koja neće dobro završiti ni po trenera, a ni po upravu.

Ovo je igra koja nam neće donijeti top 24 (kaj uopće možda i nije loše).

Sami primjer je 4ti gol Lillea, gdje Islanđanin sam vodi loptu bez da ga itko napada, rukama pokazuje suigraču par sekundi da mu uđe u prostor, dodaje i daje gol.

Velika Celta Vigo koja je nama održala sat nogometne igre je izgubila od prosječnog Ludogoretska.
    Dinamo iz 2023. bi se poigrao s ovim Lilleom.

Kovačević je dobar, pošten, simpatičan čovjek, ali od toga se ne živi, on NIJE trener za Dinamo!

Ovo je sramota.
  • ruicosta
    386

Treba ih prvo uloviti da bi ih se fauliralo
  • Zagreb1992
    2.8k

Izgubiš 4-0 bez da stvoriš poštenu šansu ..svi su bili za kurac ..od golmana obraane do napada i trenera
  • rokikaciga
    7.6k
    A decko koji je osvojio sve obrambene duele, spasio 3-4 lopte na petercu i imao taj jedan kiks da je radio ofsajd zamku i presiroko se stao? Sa 18 godina i prvi nastup u Europi. Decko koji je jedini valjda pokazao da ima muda i da u njemu ima krvi? Ma ne, to cemo zaboravit.

Pretoksicni ste.
  • NVKOD
    8.9k
    Više je kolega @Kumerle utrošio vremena na istraživanje o Lilleu i na pisanje uvodnog teksta nego što je Kova utrošio vremena na analiziranje suparnika i slaganje taktike. Toliko o tome.
  • Zagreb1992
    2.8k

Mene zanima igra ekipe , a ne jednog igrača ...svo su bili kriminalno loši i individualne statistike mi nisu bitne ..To je bar moje mišljenje
  • Mr Anderson
    15.2k
    Blasfemija je nakon ovakve utakmice za bilo koga napisati da je bio dobar. Za Mikića jedino možemo naći opravdanje u godinama.
  • Dinamo iznad svih
    495
    Dugo vece pizdurine od igraca nisam vidio, jebemo se oko prijevoza, otkazuju nam letove, navijamo 90 minuta da bi nam te pickice okrenule leda nakon 2 min sto su nas dosli "pozdraviti"
    Sramite se svi do jednog
  • Jos-Optimus
    8k
    davno bi on sam otišao da je dobar i pošten
  • jedan u nizu
    16.4k
    Izgubili smo od Arsenala prosle godine 3:0 pa mi nije bilo zao jer su bili avion za nas, a nasi igraci su barem nesto pokusavali i trudili se - koliko su mogli.

Ovo danas je bilo frustrirajuce za gledati. Varaždin je mozda bio minimalni pomak, ali ovo danas nije ni stajanje na mjestu, ovo je nekoliko koraka unazad.
  • Peškaman
    8.2k
    Nisam ni tužan nego baš razočaran, nikakva volja,igra, htijenja. Pogledate li poslije utakmice na vrh tribina 2000 ljudi koji su na razne načine dolazili vas bodriti iako su im u zadnje otkazali letove i ostalo. Neki se vozili bezbroj sati kombijima/autima da bi vi izašli na teren i pokazali baš ništa.
    Smiješno.
  • Dr Hofmann
    4.3k
    Nema smisla ništa previše komentirati, sretan put natrag navijačima koji su potegli na drugi kraj Europe da gledaju ovo. Nismo ni po golu pošteno pukli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.