• hardek
    7.5k
    Svijetlo na kraju tunela, bravo Noa
  • FazeN
    3.9k
    Debi u Europi, igraš u gostima protiv velikog kluba iz Francuske.
    Loše odreagiraš kod prvog gola, i onda odigraš kasnije s takvim mudima i bez ikakvog straha, kapa dolje.
    To je ono što čini pravog igrača.
  • Crusades
    20.3k
    Solidna utakmica, vidi se da može pratit tempo seniorskog nogometa, to je najbitnije. Ostalo će doći s vremenom.
  • purger39
    85
    Bravo, mali...
    Samo naprijed..
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Uz Filipovića jedini koji je bio za prolaznu ocjenu
  • Keyser Soze
    17.1k
    Hrabar, pozitivna priča svakako.
  • Marc
    700
    Svaka njegova greška danas nije njegova nego ide na dušu našeg trenera i njegovog stožera koji su ga doveli u nezahvalnu situaciju da se mora kaliti u Europi, a imali su ga priliku stavljati postepeno u momčad. Tri utakmice po 90 minuta u devet dana za mladića od 18 godina od toga u dvije od njih bacanje u vatru je za svaki Respect. Meni je ovo takav kriminal za naš klub i trenera jer postoji vrlo laka mogućnost da mali izgori samo tako na brzinu. Koji kurac se čekalo godinu i pol sa postepenim uvođenjem u momčad. Respect Noa i svaka čast!
  • The Undertaker
    9.2k
    Ovo jučer sa Mikićem me vratilo u vremena kad smo klince bacali pred lavove kako bi ih kasnije prodali za euro više. Ovo nije bila utakmica za njega i sramota je našeg trenera (ako je to njegova odluka) što je Mikić krenuo od početka. Za njega su utakmice protiv Varaždina, Gorice i Belupa gdje igra protiv manje kvalitetnih igrača i gdje se onda može lakše istrpiti ili korigirati njegova greška.
  • Zagi
    13.2k
    Meni je pak dalo nade da nas čekaju svjetlija vremena.
    Mikić,Vinlof,Dominguez,Varela,Lisica, Valinčić, Jakirović,Pavić Horvat itd su jamac jakog dinama.

Villar, Ljubičić, Hoxa i slični su jamac nastavka tapkanja u mraku.

Samo gurat mlade, pod bilo koju cijenu.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Jučer je po meni jedino normalno bilo da Mikić igra desno. Problem je u lutanju gdje Mikić nije prismrdio prvoj ekipi do sada. On je trebao dobiti prilike dok je Valinčić bio zdrav, ući umjesto njega zadnjih pola sata u nekim utakmicama. Još veći problem je što se Valinčić ozlijedio protiv Vukovara i izašao na poluvremenu i od onda se 5 i pol utakmica ili 405 minuta lutalo s Lisicom i Theophileom, a Mikić je mogao skupiti te minute. To je dovelo do toga da protiv Lillea u gostima drugi put u životu bude starter u Dinamu.
  • Laki424
    11
    Mislim da za klub i za njega je ova tekma bila samo dobra stvar.
    Istina je da protiv Lille-a u gostima je u nekim situacijama bio prevelik zalogaj za njega,ali mora se mu isto priznat za jebenu tekmu,prvi gol manjak iskustva,nije to klasična greška ili neopreznost,već mrvicu lošije postavljanje.
    Drugi gol je bio preko te strane,ali je probijena strana i da Ljubičić nije promašio jednostavan pas,završili bi u završnici.
    Sve u svemu u ove dvije tekme,dobili smo vise od njega nego smo možda i očekivali.
    Veseli da će se on i Valincic tući za poziciju sljedeće 2-3 sezone i obojica mogu puno napredovati.
    Vjerujem da će rasti iz tekme u tekmu,jer za jučerašnje drugo poluvrijeme moraš bit jebeno jak u glavi da u takvoj situaciji gines.
    Bravo
  • Fatos Beqiraj
    439
    Daj kad ne igra zasto ne igra, kad igra zasto igra teska utakmica. Pustite malog nek igra kad nema tko i razvija se. Nek zajebe gol protiv Lillea sta ima veze svejedno smo u kurcu bili nebi sa nekim drugim nsita bolji bili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet