• Zg123
    3k
    Ja stvarno mislim da ce Boban prije potjerati neke igrace i sprziti jos para a ostaviti ovog diletanta na klupi. Uzas
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Nakon Karlovca sam mislio možda ide na bolje, onda nam pljune u lice sa Ljubičićem na desetki dvije tekme zaredom...
  • CerealKiller
    131
    "Dobro smo pocelii utakmicu, dominirali smo cijelo drugo poluvreme. Oni su svoje sanse zabili, mi svoje nismo. Ekipa smo u stvaranju, vidi se da se jos traze. Trebamo izvuci pouku, idemo dalje."
  • Odani Zgd
    981
    Ako se na temi transferi spominje Jagušić na zimu,znači da klub ima lovu.Isprsite se i dovedite neku trenerčinu,a ovoga za Jablanicu još večeras,direkt iz Vrancuske
  • Zvonkec
    437
    Dokle više
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Ljubicic na 10etki je potez za koji ocito nisam dovoljno nogometno skolovan. Sto mi to dobivamo sa igracem koji je na vi sa loptom na poziciji glavnog kreatora mogu valjda shvatit samo najstrucniji strucnjaci.
  • ElDorado
    7.7k
    Daj sam otidji molim te, nije to za tebe!!!!
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Mister Fabio, scusi. Niste bili toliko ni loši. Barem imate pobjedu nad Milanom i vodit ćete ekipu na svjetskom. A koga će naš dragi Kova vodit nakon kraja mandata u Dinamu? Pomoćnik Šafariću u Varaždinu?
  • Klenx
    9.3k
    Nama je trener kojem je uvjerljivo najveći igrač kojeg je trenirao u karijeri do Dinama Ilija Nestorovski.

Nakon njega 3 stepenice nitko.

Pa Ivan Dolček.

I čudimo se kako smo odron.
    Zvonimire, gledaš li?
  • javolimtebejako
    3.5k
    Mister Fabio, scusi. Niste bili toliko ni loši.Sibirski plavac

hahaha. i jedan i drugi su kriminalni
  • Chempers
    1k
    Glavno da ga se brani kad diže nos pred novinarima radi pokoje kritike, a da je bio trener pred 10 godina u povijesti hrvatskog nogometa ne bi bilo više pljuvanja prema jednom pojedincu od strane svih navijača i medija.
  • jakov1
    1.3k
    Ne moze ni Alex Ferguson usaditi igracima u glavu da u obrani trckara mozda 5 igraca na svijetu, ostali oru teren, pogotovo u Europi.
    IMG-4163.png
  • Sibirski plavac
    7.3k

Naravno. Ali to i je tužno, da je nakon očajnog mistera došla solidna zamjena za titulu ponajgoreg trenera Dinama u xy godina.
  • Crni86
    17.4k
    samo 4 na 6.
  • Marc
    696
    Kad bi nekim čudom u HNLu i sve pobjedio do kraja, opet nije trener za Dinamo… jednostavno nije.. nema taj stav, nema gard, nema karakter, nema karizmu.. i jbga tako je kako je i ne želim ga vrijeđat, jednostavno nije. Plafon manji klubovi kao što su Varaždin, Slaven Belupo, Kurilovec, pa makar s njima osvojio deset puta drugu, treću ligu, ali karaktera i karizme nema. Pogubio se totalno i nezna gdje goni…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.