• vlatkomarkovic
    2.4k
    Neću puno, samo sramota, i na žalost rezultat je manja sramota od igre
  • NBC
    56
    potpisujem , ali gorko je ovo
  • fakin
    2.1k
    Sto je najgore u manje od dva tjedna imamo goricu vani, tovare i betis
  • Mihael2305
    861
    U kolko bi trebala biti presica...ukoliko je dotični održi?
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Nagledal sam se ovakvih tekmi u neka stara vremena.
    Nadal sam se da je ovakva nemoć protiv momčadi europskog srednjeg ranga (davna) prošlost.

Od rezultata još je gori sam dojam.

Ne bude lako probaviti ovaj šamar.

:sad: :smirk:
  • lukaoj
    55
    to bi moglo lagano biti 0 bodova, al ne bu dovoljno za otkaz. Ajde, vjv cemo tovare dobit pa bu bilo mazanje ociju
  • plavosrce
    89

Igraci s ozbiljnim iskustvom Liga Petica su po meni pojacanja za Dinamo, pa koga bi se onda trebalo dovest kao pojacanje. Villar, McKenna, Dominguez, Ljubičić, Beljo, Zajc...

Edit: mislim da ipak nesto drugo ne stima, to hocu rec
  • Carmichael
    381
    Zadnja ekipa koja nije Lilleu puknula u okvir gola u službenoj utakmici je Rennes, a datum je = 16.2.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Da citiram velikog Special One-a: I prefer not to speak, if I speak I am in big trouble"
  • njurci10
    278
    Koji ste vi Pokemoni, to je strašno.
    Da je bilo loše?
    Je
    Ali da li se može uspoređivati 9.komada ne može.
    Treba novi trener koji će sve to povezati da.
  • Oluja
    5.7k
    Kolektivno smo svršavali kad nam je Marić pričao bajke pa sve usrao, kolektivno smo svršavali i na Bobanove priče, a čini se da će i on sve usrati postavljanjem Kovačevića.
  • Plavi Lik
    7
    Daleko su oni od europskog nogometa! Jako tužno.
  • Salas
    64
    Nažalost teški povratak u turobna europska vremena, totalna nemoć i na kraju zadovoljni jer ovi dodali gasa i zabili 7-8 komada!Čini se da je došao kraj lijepe europske priče započete u prvom mandatu gospodina Bjelice,ovo već prelazi u tešku blamažu,nemoć...
  • dis
    169
    puno toga tu ne štima, ali najviše sam razočaran igračima koji igraju bez krvi, bez borbe, bez želje.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Teška sramota, trener zalutao u klub. Amaterizam od postave i pristupa utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.