• The Octopus
    433
    a kakvoj igri? pomeo nas je dobar protivnik od 200 miliona eura, nije bajno al ovo sto se opet tu pise je gnjusno. Ljudi jedva cekali
  • Crni86
    17.4k
    i belju umjesto lisice.

Bakrar bu vise radio od lisice garant. A i defanzivnije bu bolji
  • ElDorado
    7.7k
    apsolutno se slazem. Vezna linija bez brzibe, moći i energije
  • miro
    8k
    protiv Rumunja će vjerojatno biti bolikurčina i neka na guzove pobjeda od 1 0...Sibirski plavac

Ti si neki optimist a? :razz:
  • crophantom
    2.4k
    Kak bi reko Bill Belichick, on to Gorica it is.
  • Xpert1992
    195
    Ne znam ni kaj bi rekao. Ovi su jednostavno preveliki zalogaj za nas trenutno. Cak i da stavis sad Stojkovica i Belju ne vjerujem da bi se tu kaj promjenilo u igri. Lille izgleda toliko bolje i uredjenije da jednostavno ne izgleda fer. Ali ko zna, mozda me iznenade nasi sad u drugom, pa ak nist da bar puknu koji put po golu.
  • Krulek
    1.1k
    Goda, Stojković i Soldo....
  • IvanS
    433
    nwankwo646 ako će to značiti prijelaz na 352 oprostio bi muNine9

Ne postoji 352, to je od početka narativ. I ne treba! Ima drugih igrača koji mogu više dati i Kova se prvi treba sabrati.

Tvrdoglavo se gura ista tri igraca u vezu koji ne rade dobro i točka.

Mijenjaj!
  • Filip Međimurje
    926
    Meni je jasno da nekad igrači ne trče 100% jer su se možda ispuhali u napadu pa kao kod vraćanja čuvaju energiju, ali jebemu, nama su nekad treneri na liniji vikali ko luđaci gdje su nas podsjećali da treba trčati u obranu i onda nisi mogao ne trčati 100%. Jel se smije mladoj generaciji na taj način pristupati, ili su uvrijeđene frajlice pa im križ z prstima ne smeš pokazati?
    Baš bi volio vidjeti kak Kova motivira dečke na poluvremenu...
  • Hebimir Strašni
    161
    Jasno mi je kad je netko antitalent za nogomet, al' kad ni faul neznaju napraviti e to je onda tek problem.
  • Sibirski plavac
    7.3k

Optimizam i Kovin Dinamo. Kaj to ide zajedno?
  • db-izbjeglica
    19.3k
    Meni je zapravo fascinantno da momčad ima posjed 30% i primi 2 gola iz polukontri.

Pa jbt, daj igrajte barem organizirani bunker ako ništa drugo ne znate.
  • The Octopus
    433
    Na poluvremenu ste ekipa okrenuli leda. To se ne radi, to nije purgerski. Ako ocekujete mangupstvo od igraca onda to morate bit i vi
  • Omake
    13.6k
    Taktika glineni golubovi kao i protiv Celte. Ne znam kakvu su se pouke izvukle iz te utakmice, ali očito najbitnije nisu.
  • tp1997
    2.3k
    Ja ne znam što se treba dogoditi da ova neznalica ode sa klupe?Mathiasovi Chageri

U Europi, ništa. Pa rekao nam je predsjednik da nije imao očekivanja u Europi i da je štoviše iznenađen što smo u prvih par kola nešto napravili.

Čovjek, skupa sa svojim HNL polutrenerom, prodaje iste priče koje su tamo ranih 2010ih prodavali razni Jurčići, Čačići i Mamići o Europi koja ne prašta i u kojoj moramo samo uživati.

Godinama radiš da izgradiš ugled i ispereš sve blamaže tih godina, samo da bi ti netko sa smješkom bacao krafne u oči. Ali ljudi puše jer se eto zove Zvonimir Boban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.