• Ivdzo11
    8.6k
    Samo dva jebena prekršaja
  • Maki2
    1k
    Da mi ne mozemo jednom opalit po golu pa jebote dan... Ne igramo protiv Real Madrida, nego Lillea koji je u ocajnoj formi. Ko da gledam Dinamo prije 10-15 godina kad se ne mozemo sastavit s loptom.
  • Dudu9
    1.9k
    Ovo ko da je utakmica senior i juniori jaci u svakom duelu, brzi, sve kako je moguće bit tako slab? Kod oba gola ispali ko mala djeca, doslovno se poigravaju sa dinamo
  • Jima
    964
    Kamera iz gola, kod ponovljene snimke drugog gola je sve pokazala. Nitko u sprintu natrag, pa to čak nije niti bila kontra, koliko smo mi trčkarali. Baš ružno.
  • Pacho
    11.3k
    Sad ce to Kova na poluvremenu rijesiti. Kao sto je i nakon Celte rekao za poluvrijeme "A sta da im kazem".

Treba primiti jos 1-2 da ovi pritisnu kocnicu pa da Kova kaze da smo zadnjih 12 minuta dominirali, ali su njima usle sanse, a nama ne. Ovaj onaj.
  • Zg123
    3k
    Ovo je bas ocajno, izgledaju ko da su se dan prije utakmice naroljali, jedva se krecu po terenu
  • Dzoni
    3k
    Izgledamo ko pokemoni protiv njih
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    Ak ista bar nećemo morati slušati Kovačevića kako objašnjava kako učimo još uvijek…,
  • Mihael2305
    861
    Hoce li opet kova reci da dečki normalno treniraju

Ne vidi se baš to u igri, nikakve pouke od Celte
  • Navijač Dinama
    11k
    Da nas nabiju 4-0, ne smeta mi toliko poraz, ali ova bolikurčina i ovo šetanje, ovo pokislo govno igranje hoćeš-nećeš, može-ne može, drži-hvataj-ne daj, e to mi jede živce, pa i kad pobjeđujemo, a oni na terenu ko tetke kakve popo jaja igraju.

To me smeta i žalosti, pogotovo što se mislilo(velika baš većina kao i sam što sam) da toga neće biti kada odu "senatori" odnosno "pušačka soba", a ono isti k.... i tada i sada..

Mišić koda je pijan kako igra.
    Mikić izgorio od pritiska i razumijem ga, prvi put se susreće sa nečime ovakvim.
    Ljubicic nazalost najlosiji naš pojedinac mozda vec mjesec-dva dana.

Ostali više manje korektni u rangu mogucnosti i kvalitete. Domimguez, Zajc i Bakrar jedini su 100% unutra večeras.
  • dzg7
    445
    Jbt bez udarca i 2 prekršaja
    Pa ovo je čak gore nego protiv Celte
  • vlatkomarkovic
    2.4k

Ejjjjjjjjjjj, nemoj mi vrijeđati pokemone..,,
  • Facke
    7.1k
    Decki, a kaj sme mi igrali protiv Varazdina? Isti vrag ko denes same kaj je Lille jaksa momcad. Bezveze gubime s Kovacevicem vremena kad nemame igre pod njim nikakve. Nisme opasni, ne postojime prema napred i ove je sramota da Dinamo s ovu momcad igra ovakuv nogomet. Ubiti , ja ove ni necu nazvati nogomet. Ove je tragedija. Takuv nogomet ni veterani ne igraju.
  • DinoLeonix
    2k
    Teško je sve ovo gledati. Pali smo jako jako nisko. Nažalost.
    Trener katastrofalan, igra lošija od toga.
    Ne zavaravam samog sebe i ne utvaram si da smo jebeni Arsenal pa ćemo gaziti. Bit će boljih dana, bit će lošijih dana.
    Ali ovo dragi moji. Ovo je bolno gledati
  • ElDorado
    7.7k
    A Lille iskreno nije nista posebno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.