• nwankwo646
    919
    Ppvratak u 2013., stvarno
  • Mr Anderson
    15.2k
    Užasna povratna trka, ali opet loše postavljanje McKenne. Kog on čuva? Filipovića? Njega nitko ne spominje, a ima prste kod oba gola.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Valjda bumo dobili bar Rumunje :fear:
  • Odani Zgd
    975
    Do prvog gola ne loše izgledali,ovo sad i ne ulijeva neko povjerenje
  • ElDorado
    7.7k
    Iz aviona je jasno da je Ljubicic teska prevara, a da Misic ne moze vise igrat u visokom ritmu. Bez vezne linije nema igre da ga jebes. I oba gola su u nacelu zbog vezne linije. Dosadan sam al stvarno ne znam tko u ovom Ljubicicu vidi bilo sta.
  • don
    17k
    mi smo samo smijeh od ekipe. Za 3 godine 8 od ovih 11 igrača će igrat u nižerazrednim klubovima.
  • Carmichael
    381
    I ova situacija Bakrara i Lisice se mogla puno bolje odigrat. Lisica nit napada sredinu i prostor za udarac, Bakrar puno prerano odigrava taj pas i previše na stranu.. a čisti 2vs1, takve stvari se moramo dovest bar do udarca
  • Dudu9
    1.9k
    Ovo je katastrofalna igra, ovi igraju nogomet na jedan gol
  • Zg123
    3k
    I daj vise taj mrtvi 4-3-3 prestani igrat, Misic sam na sirokom prostoru dok ova dvojica gore igraju sto tocno? Povratna trka uzasna, kreacija nikakva, totalni promasaj
  • CerealKiller
    130
    Zreli smo danas za petardu
  • Markelo
    3.5k
    Ona nemoć doma protiv Celte koja btw puši od Ludogoretsa je bila šta slučajnost? Van vinkla smo neko vrijeme i čini se da nam ostaje nadat se da ćemo dobit FCSB i da će 10 bodova bit dovoljno za prolaz
  • rioda
    11.8k
    Nije problem popušiti od lillea u gostima, al problem je ova bolikurčina i neodgovornost koju vidim kod igračadb-izbjeglica

Meni ne izgleda kao bolikurčina, nego da nas njihov tempo ubija i ne možemo do zraka. Oni sve igraju prva-druga, a naši svi imaju 4-5-6 dodira
  • Crni86
    17.4k
    Kakav kapetan takva igra. Kom da ti skidas bogove i prigovaras kad je kapetan najlosji na terenu a igra svaku?
  • hardek
    7.5k
    Gubimo 2:0 na gostovanju, u 40. minuti imamo 2 faula.
  • gio
    241
    Lisici fali dosta toga ali najviše hrabrosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.