• NitkoBitan
    33.2k
    Evo jedne večere šampiona!Droljo

To si ja pojedem prije vecere da ne jedem veceru na prazan zeludac.
  • Droljo
    23k
    Ja sam u u programu detoksikacije pa zato lagano :lol:
  • rokikaciga
    7.6k
    Ja sam u u programu detoksikacijeDroljo

To ti je problem, dragi kolega.
  • rokikaciga
    7.6k
    Detoksikacija. To nikad nije dobro zavrsilo. Moj pradjed je krenuo u detoksikacija sa 97 godina, odrekao se mirogojceka kao i brzo ga je prehitilo na Mirogoj.
  • Droljo
    23k

U tom slučaju odmah stajem sa tim glupostima. Hvala kolega.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Detoksikacija vam je super ako ste još u ranim i srednjim 20im. Ako ste stariji i živjeli ste pun gas dosad nema više pomoći i bolje je još dodat gasa da problemi u starosti traju što kraće
  • Dino
    4.7k
    Ja ne vjerujem da se tijelo moze detoksicirati. Zivimo u strasno losim i kancerogenim uvjetima, stoga ne vidim kako tijelo mozemo ocuvati kolko tolko zdravim.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Al smo razmazeni.. Zivi se nikad duze, ali bas danas vas se nemilice truje i jadni ne mozete ostvarit ideal od kad ste iz picke izasli.
    Odi brate zivi u sumu negdje iza sedam mora, sedam gora, naci ces jato netaknutih i netretiranih poljskih miseva, lijep potok sa crkotinom za aromu parsto metara
    dalje i mozes bit sam svoj modni macak. Budi 100% prirodan i detoksiran.
  • Dino
    4.7k

A živi se duže zahvaljujući medicini, ali neki objektivni parametri ti govore da nije to neka sreća. Plodnost kod oba spola nikad nije bila niža, broj svih tumora osim želuca je viši u nižim dobnim skupinama, broj autoimunih bolesti je veći i tak se može svašta nabrojat. Živimo dulje, ali mi s 20-30 ne znamo kak bu to izgledalo kad dođemo u 60-70 i hoće bit bolje nego kaj sad izgledaju te godine ili lošije.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    plodnost? Stari indijaca je nikad vise, a higijena i smece koje konzumiraju je za promatranje. To sto se europljani ne jebu nema veze s nicim.
    Ja ne kuzim, ti mislis da su svi tumori, autoimune bolesti nastale sada? Ljudi su umirali ko muhe, kaze boli ga glava i od toga je umro, umro iznenada, pregledo ga nije niko, a kamoli dijagnosticirao. Ako prejebes majku prirodu pa pozivis duze nego planirano jel moze to ici bez ikakvih posljedica? Hrpa bolesti koje si naveo uzrok se NE ZNA.
    Jebte ima raka vise neg ikad, a bas slucajno se sada konacno tocno dijagnosticira i vodi evidencija. Meni bi baba umrla sama od sebe, pao joj apetit, gubi kile, slaba je da je caca nije natjero da ode na pregled da bi se vidjelo da ima tumor na zeludcu. Ziva je i dalje, a da je nije bilo sramota pricat o problemima kad su nastali, jer taj tumor je godinama rastao bio bi odstranjen davno i sa manje muke. Od necega se mora umrijet, to je realnost zivota.
    Neces ti od detoksa pozivjet vjecno, sa godinama gubis toleranciju na neke stvari i tvoje je da ih izbjegavas ili unosis u manjim kolicinama.
    Ljudi koji su bili potpuno detoksirani sa sve izvornim su zivjeli koliko?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    plodnost? Stari indijaca je nikad vise, a higijena i smece koje konzumiraju je za promatranje. To sto se europljani ne jebu nema veze s nicim.Efes Pilsen

Banaliziranje ozbiljne epidemije s kojom se mnogi mladi ljudi nose. Objasni dečku od 25 godina (znam pokoji primjer) koji ništa ne pokazuje na spermogramu da nema problema jer indijaca je nikad više. Pitanje je koliko parova tako ima za koje boomeri olako kažu "ma oni su samo razmazeni i zato imaju mačku il pesa umjesto djeteta", a istina je da ne mogu imat. Samo se o tome ne priča jer nitko ne želi javno o tome, većina ne će ni pred ukućanima
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Mikroplastika u jajima, pahuljice i fast food s kojim su ih roditelji hranili, mama koja ih je tretirala raznim estrogen kozmetičkim preparatima, mobitel koji im zrači mošnje u džepu cijeli život...
  • Pacho
    11.3k
    Treba im propisati 45 minuta svakodnevnog scrollanja slika vremesnih gospoda na guzice i sise temi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.