• rokikaciga
    7.5k
    Football made simple koristi videe konstantno. Ali cropaju video i maknu sva obiljezja.
  • Niko1986
    4.7k
    Dragi forumaši i forumašice, stigao je novi Zona Dinamo Podcast! Nakon dugo vremena podcast u izrazito dobrom raspoloženju, stoga i prikladan naslov "Još uvijek trajemo". Sve o utakmicama s Karlovcem, Varaždinom, Lilleom, Gorici, ali i Članskom danu, četvrtom dresu i još mnogo toga u sat i 20 ugodnog razgovora. Proceduru znate, lajk, komentar i pretplatite se ako već niste. Uživajte u podcastu i gledamo se idući tjedan.

Link na podcast - https://youtu.be/aW19Q3GbWag?si=ghkp1MqlL7-5YGn6
  • mali M
    9.1k
    Već vam neko vrijeme želim napisati jedan komentar.
    Sviđa mi se što ostajete vjerni Zoni bez obzira na dobre odnose s klubom. U smislu, ostajete navijački podcast sa navijačkim stavom. Bez obzira što svi živimo Dinamo, Kiki se ne libi dat kritiku, svi u studiju komentirate pogreške i svoje viđenje, viđenje šire slike navijača (koje možete dobiti kroz Zonu il na tribini) i to mi je odlično.
    I baš jedan kvalitetan pokazatelj da se može biti produženi dio kluba, a ne mu se zato ulizivati i nikad ne izreć pitanje koje većina nas ima ili vidi..
    Kužim, trudite se i stat na loptu, ali zašto nebi javno rekli da ne razumijete Kovu sa svojim šablonskim zamjenama ili recimo da Boban nije morao baš takav riječnik koristiti. Daleko od toga da pljujete bez rezona, ali to su pitanja koja masa navijača ima i zašto se nebi rekla na glas.
    Baš bi volio da s vremenom uzmete akreditacije ZonaPodcata i pitate na presicama "prava" pitanja, jer znate razlikovati što je bitno za pitati, a što nebitno za pitati. Svima nam se kenja od glupih, besmislenih i trivijalnih pitanja na presicama. Imaš pravo pitati jedno il dva pitanja i novinar pita npr.: "šta mislite o sukobu garcie i livaje..", na presici prije utakmice sa Lilleom.. Ili "kako mislite pobjediti Lille"..
  • kristijank
    368
    Hvala ti na komentaru. Što se tiče press konferencija, u ovom trenutku teško jer su one uglavnom preko tjedna usred dana, a naši rasporedi to uglavnom ne dopuštaju. Niko i Tomislav to prate preko svojih medija, tako da kao predstavnici podcasta još ništa. No, baš smo raspravljali uskoro o akreditacijama za utakmice i presicama nakon toga, to se čini izvedivo i nadamo se kako ćemo ideju uskoro predočiti u stvarnost.
    Vezano za naše odnose s klubom, podcast je i zamišljen kao potpuno nezavisan i isključivo navijački. Tako da nemamo nikakvu namjeru biti njihovo "glasilo" niti im ići pod ruku. Dobri odnosi s klubom su naravno odlični zbog dovođenja gostiju te nekih sitnica poput opreme iz fan shopa kluba koju smo dobili na početku, a nikako zbog toga da im mi podilazimo.
  • kristijank
    368
    Također, danas smo probili granicu od tri tisuće pretplatnika na kanalu. Hvala svima!
  • Niko1986
    4.7k
    Manje od tri mjeseca nakon pokretanja, stigli smo do tri tisuće pretplatnika. Hvala svima još jednom!
  • Bosna86
    12.5k
    nikako zbog toga da im mi podilazimo.kristijank

E da napišem nešto sto mi već dugo prolazi kroz glavu, a prolazi ispod radara među Dinamovim pukom …Svaki dinamovac mora osjećati ponos i poštovanje za ljude koji vode ovaj forum, posebno na one ljude koji su skupštinari kluba… Ne znam točne brojke ali otprilike Zona Dinamo ima oko milion otvaranja na mjesečnoj bazi… uzmite u obzir da je prosječno zadržavanje par minuta… Zašto ovo govorim? Zamislite da ste poduzetnik i da vam treba reklama, koliko bi platili nekog smrdljivog influencera da vas reklamira i kolika bi paznja bila na toj reklami? Otprilike koliko treba da se prstom pređe na sljedeći story? E sad zamislite da Zonu vode tipa ovi nazovi Dinamovi podcasteri (ne odnosi se na ove zonine, oni su simpa) ili tipa ovi opet nazovi Dinamovi novinari iz germanijaka ili sportskih i na šta bi to sličilo i kako bi se pinkica uzimala… Ovi naši svaki mjesec plaćaju i tako 7 godina

Sad da se nadovežem na ovo gore… Ljudi koji su u skupštini sjede i druže se s Dinamovim zaposlenicima , a s nekima su i prijatelji… Nikad nikome na ovom forumu nije bilo zabranjeno pisati o nijednom od njih i evo vidimo i podcasteri imaju slobodu pričati sto požele… Da nije tako, umjesto u sportskim, gospoda za mikrofonom bi pričala kako Nevistic nije nikad imao mir na Dinamovom golu

E to vam je prijatelji moji VELIČINA i DINAMOVŠTINA u njenom izvornom obliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.