• ShanKu
    1.9k
    Nisam niš pratil, zanima me koliko naših ide ili koliko je prodanih ulaznica za gostujucu tribinu?
  • Crni86
    17.3k
    Dajte Lile da se igramo :wink:

Muski poginut pa kaj bude. Ako se ostavi srce na terenu bit cu sretan s bilo kojim rezultatom.
  • NitkoBitan
    33.2k
    Odlazak na Pierre-Mauroy stadion (ili Decathlon Arenu kako je sad zovu) jedno je od onih gostovanja gdje se ne ide uživati, nego se ide u rat. Lille je domaćinska ekipa koja taj svoj zatvoreni stadion pretvori u grotlo. To je moderna arena s krovom koja prima 50 000 gledatelja, akustika je strašna i pritisak s tribina se osjeti na terenuKumerle

Sudeci po atmosferi protiv Branna i PAOKa EL im i nije nesto napeta, dosta praznih mjesta.
  • Fan
    1.7k
    Utakmica gdje ćemo morat imat jako puno sreće da dođemo do povoljnog rezultata. Nadigravat se nećemo sigurno, nemamo s čim. Čekat rupu i to je to, nadat se da nas neće prerano probit i što će tekma ić dalje, to ćemo imat više šansi jer će morat napast.
    A mislim da je vrijeme da i imamo malo sreće pa ću prognozirat 1-1.
  • bazooka93
    42
    ja bi za ovakvu utakmicu poceo s 3 nazad:
    mckena, dominguez, galesic
    jer bi to mladim bekovima mikic perez dalo vise slobode prema naprijed i manju def. odgovornost
    sredina zajc misic
    poluspice stojkovic i hodza (neka lutajuca uloga bez strogo definirane role) jer u ovoj tekmi ce biti dosta prostora za bijeg
    i u napadu beljo koji jedini koliko toliko moze igrati leđima.
    Postoji i varijanta 3-4-3 s krilima ili s dvije spice (jedan mora biti kulenovic jer neko mora trcat).
    Uglavnom nakon onakve partije dao bih dodatna krila mladim bekovima. Plus dominguez moze dosta pomoci u build up-u misicu.
    Ali jbg boban je izricito naredio da moramo biti la masia i igrati 4-3-3
  • Zagi
    13.1k
    Zajc-Mišić zajedno nemaju u sebi dovoljno trke za pokriti sredinu.
    Hoxha bi bio potpuno izgubljen više centralno.

Bilo bi dobro za Mikića i Vinlofa, to stoji.

Puno muke za malo benefita.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Ma nikako eksperimentirati u ovakvoj utakmici s tri iza nakon što do sada to uopće nismo igrali. Jedini kojima bi to pasalo su Mikić i Vinlof, a ostatak ekipe bi bio izgubljen. Treba igrati 4-2-3-1, koga će staviti uz Mišića je na treneru, nigdje nitko nikad nije rekao da je naređeno da se igra 4-3-3. Ideja je da se igra s 4 iza.
  • Fatos Beqiraj
    432
    Ne bi htio sad da radi mog komentara Giroud proigra. Al kakvi su ovo hvalospjevi sad kako je on glavna opasnost, pa lik ima 39 godina igra je dvi god u americi. I puno mladji je stradao na Maksimiru bio.
  • fakin
    2.1k
    na današnji dan prije 7 godina na ovom stadionu Hrvatska je pobjedila Francusku i osvojila Davis cup po drugi put u povijesti. nadam se da će nam i u četvrtak to biti sretan stadion.

image?url=https%3A%2F%2Fapi.hrt.hr%2Fmedia%2F37%2F5a%2F740x438-davis4-20241125081120.webp&w=1280&q=100
  • Praskaton
    4.6k
    Filipovic-Lisica,Dominguez,Scott,Goda-Misic,Zajc,Ljubicic-Bakrar,Beljo,Hoxha

Mislim da ćemo ovako izaći.Jedina želja mi je da ne ponovimo onu nemoć protiv Celte.
    Ukoliko pristup bude pravi mi sigurno imamo kvalitete uzet bod(ove).
  • Mr Anderson
    15.2k
    Ne vjerujem da će opet Lisica na beka. Dovoljno puta smo vidjeli da to ne funkcionira. Isto tako, Vinlof je ušao u formu dok je Goda pao u odnosu na početak sezone.
  • NerminB
    352
    ne daj Boze ovoga..
  • Zagi
    13.1k
    Ista ekipa kao protiv VŽ i ajmo.
    Ako mu Goda krene nakon onakve monstruozne partije Vinlofa ...
  • NitkoBitan
    33.2k
    Goda je bolji defanzivno a i svjez je. Godi Lille, pa Vinflof u Gorici. Zazivali smo rotacije jel?
  • Praskaton
    4.6k

Ne znam nekako sumnjam da će opet Mikić početi.Koje su nam jos opcije,Ktc eventualno Galešić,Soldo?
    Mislim da Lisica i Goda kreću a u Gorici Mikić i Vinlof.I to mi je ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.