• Jos-Optimus
    10.8k
    Livaja je nakon tekme bio u Zagrebu u noćnom klubu do ujutro, valjda je udarao po Pelinu ili Orahovcu zbog trbuba
  • Oluja
    6.9k
    Livaja je nakon tekme bio u Zagrebu u noćnom klubu do ujutroJos-Optimus

Zna li se što detaljnije o ovome i ima li potvrde ovog događaja?
  • wolfgang14
    4.2k
    Kako je došlo do mene oko sastanka u Splitu, sve je u redu kažu.

Livaja neće biti kažnjen ni u ludilu, imao je baš problema s trbuhom to je službena priča.
    A Garcia je dobio punu podršku kluba, nastavlja radit bez ikakvih problema, te nije niti blizu otkaza.
    FazeN

hmm, kome vjerovati :sweat:

Napeto na Poljudu: Odnosi loši, a Garciju je doveo bivši direktor

Dok je u Dinamu Boban stao iza Kovačevića, drugačiju situaciju sad ima trener Hajduka. Nije "na istoj valnoj duljini" s Vučevićem i Rakitićem, a mogao bi uskoro potražiti drugo rješenje

https://www.24sata.hr/sport/napeto-na-poljudu-odnosi-losi-a-garciju-je-doveo-bivsi-direktor-1090294
  • FazeN
    6.7k
    To je Hajduk, kod njih je raskol uvijek, i kad nije haha.
    Vucevic nije fan Garcie općenito pogotovo jer mu je zakucao pojacanja na klupu koje Hajduk s lovom koju jedva sabere plaća.
    No 100% ti provjereno tvrdim da je nakon sastanka rečeno što sam napisao, da Livaja je imao problema zato nije ušao nije nikog nepoštovao, te trener ima podršku i dalje.
    Pa eto i onaj papak Rakitic je rekao to slično nekako

Btw, isto tako Livaja protiv Varaždina počinje utakmicu 100% kažu, to ti dovoljno govori kakav je klub u pitanju i tko se poštuje dolje.
    Igrač koji je odbio ući u igru i ugovor potpisat, za nagradu počinje utakmicu.
    Također sam načuo da je bila svađa na poluvremenu dobrana u utakmici s Rijekom(što je sasvim normalno da ne seremo i mlatimo), a i da je rekao jedan igrač Hajduka na poluvremenu pred cijelom svlačionicom "ne možemo ovako s ovom dicom nisu za ovakvu utakmicu", tako da treba ispratiti tu djecu koju su hvalili da su najbolji mladi igrači ikad, iduće kolo jesu na klupi.
    Brijem da bude Hodak - Karačić sigurno zamjena, ako ne i Mlačić.
    I tu će se onda vidjet koliko trener ima utjecaja i kontrole, i kakvo je pravo stanje zapravo nakon razgovora s Vucevicem.

Znamo ko vodi taj klub, mogu oni dat podršku vanzemaljsku treneru, no skucamo li mi njih u derbiju, oni propadaju, sukobi dolaze i završavaju treći na kraju sezone zapamti što ti kažem.
    Imamo šansu ih uništiti.
  • vjeko1701
    24.9k
    Imamo šansu ih uništiti.FazeN

Što više manje znači da nećemo.
  • rioda
    16.6k
    a i da je rekao jedan igrač Hajduka na poluvremenu pred cijelom svlačionicom "ne možemo ovako s ovom dicom nisu za ovakvu utakmicuFazeN

Rebić ili Šego? :rofl:
  • Peškaman
    9.2k
    Fascinantno kako još uvijek vjerujete u ova pisanja novinara,pa zar ne vidite gotovo identičan tijek razvoja događaja svaki put i kod Dinama i kod Hajduka. Povišeni tonovi,sastanci na kojim su igrači rekli sve ali baš sve jedni drugima, sportski direktori ljuti na trenera, loš odnos između njih, N.N. igrač ljut na trenera i tako dalje. Ne bi me čudilo da imaju papir kraj laptopa s redoslijedom objavljivanja članaka kao što sam ja imao popis šifri za GTA kada je izašao.

Samo recikliraju članke jednog i drugog kluba iznova, raskol u svlačionici vol 56, dobro se po svlačionici ne gađaju praćkama.

Sasvim normalnu stvar da se par igrača popičkara predstavljaju kao da je nastupila krizna talačka situacija.
  • Zagi
    17.7k
    Vjerujem u dramu kod njih, naša se ne događa.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Lako za sve te priče, mene samo zanima kako je nama (ajde osim ovog ljeta, bit ću pošten) uvijek bila medijska spika i histerija da ide bankrot ako se ne uđe u Ligu prvaka, prodali ste za manje od 50 milijuna, kolaps, a kod njih četvrtu sezonu zaredom bude dva članka, pobjedi se par utakmica zaredom i sve ode u zastaru.
  • NORTE
    24.6k
    Ako izgube derbi i odu s minusom na blagdane mogao bi Garcia možda i odletit, posebno zbog ovog stanja/sukoba s Livajom, ali svejedno treba uzet u obzir da su pod njim imali par dominantnih tekmi na gostovanjima, promovirali puno mladih i evo trenutno su i dalje vodeći.
  • Enco
    634

"Ka da mu je pobiglo" :lol: :rofl:
  • lucky luciano
    369
    Di se može naći taj Maxsport kviz?
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    HNL nikad nije bio gledaniji, nakon prvih 70 utakmica ove sezone prosjek gledatelja je 6.129. Prošle sezone je bio 5.558, a pretprošle 5.509…
  • Hnlovac
    5.9k
    Postali su tolika sekta da NAJGORI PORAZ U POVIJESTI JADRANSKOG DERBIJA bude tema 1 dan i lagano se svi okrenu idućoj utakmici

Da smo mi X odigrali na Ruji bila bi tema tjedan dana. Njih se možemo riješiti samo njihovim gašenjem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.