• Bruh
    1.2k
    Pod Čaćićem smo ih dobili 4:0 2023jedan u nizu

4-1 ako se ne varam je završila ta tekma

Edit: nema veze zaboravio sam da ih je dvaput nabušio
  • Nadmocniji
    551
    4-1 ako se ne varam je završila ta tekmaBruh

4:0. Nisu nam prismrdili golu..
  • San Lorenzo
    23.1k
    Gonzo Garcia i kapetan mu Šarlia kao da su braća po idiotizmu, kad su ispali od Tirane GG trkelja o promašenim šansama iako je Tirana zabila tri gola i imala isto toliko velikih prilika...nakon poraza od nas Lud i Zbunjen kreću o ulascima u zadnju trećinu, jučer su dobili pet komada, a njih dvojica su opet sinkronizirani i laprdaju o lošem vremenu...ne dao Svevišnji da priznaš da te netko pošteno nadigrao i razvalio. :vomit:

I btw, ako se ne varam, taj Šarlija je odrastao u Koprivnici, a za loptu govori balun. :lol:
  • Zagreb1992
    2.8k
    Kakav idiot Petrusenko
  • KtcGoat
    2.1k
    Koje panjine ovi u Osijeku
  • dmil
    1.3k
    Guedes IQ u minusu
  • KtcGoat
    2.1k
    Borba ko ima manj iq
  • dmil
    1.3k
    izgleda nije bilo do Rozmana
  • DrRatoljub
    363
    Zanima me što ce Sopic dalje nakon ove tekme. Ovo je epski loše.
  • Bruh
    1.2k
    Prije bi rekao da bi Osijek trebao razmislit jer mogu promijenit još 40 trenera kad su im igrači očito letve
  • db-izbjeglica
    19.2k
    Ahahahahaha na khuen hedervary areni se deru "hns pederi, nogomet ste sjebali" :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Jedva čekam da taj smećarski i bez ikakve pozadine samodopadan klubić ispadne iz lige
  • Xpert1992
    182
    Kako los nogomet u Osijeku i tu ne mislim samo nakon crvenog. Ovo je katastrofalno.
  • Kepec
    7.8k
    U tom Osijeku stvarno skupina ispodprosječno inteligentnih ljudi. Prvo Petrusenko napravi dva glupa faula i dobije crveni u manje od pol sata igre, onda Guedes napravi još gluplji penal i sad šećer na kraju Omerović dobije žuti zbog prigovora sudcu, a kohortaši vrijeđaona prema HNS-u jer oni su krivi kaj trenutno ispadaju iz lige. I onda netko priča "velika četvorka ovo ono", pa tužio bi idućeg koji Dinamo stavi u isti koncept kao ove debile.
  • Omake
    13.5k
    Sljedeće kolo Vukovar domaćin Osijeku, pobjede li moglo bi biti jako veselo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet