• Zagi
    13.1k
    ne razumijem otkud toliki hejt odjednom?miro

Nakon uvodih par utakmica gdje je pokazao par poteza i gdje smo bili oduševljeni ne njegovom trenutnom izvedbom nego potencijalom (kada se dovede u red), zaredao je sa sve gorim i gorim izdanjima.
    A sobzirom da je u prvoj, to su uredno popratila i sve gora i gora momčadska izdanja.

To je za sobom povuklo i gubitak bodova. A sobzirom da sudačka organizacija ne dopušta da istu sudbinu poprate jednako loša izdanja naših konkurenata, zaostajemo na tablici.

Taj zaostatak uzrokuje vrlo loše duševno stanje našem sveobuhvatnom navijačkom tijelu.
    Koji onda uzrokuje nepovjerenje u cijeli ovaj projekt i zazivanje čupanja ne samo parketa nego i temelja kuće.

Mi bi samo dobar nogač. Trči, dodaj , pucaj , zabi. Većinu od nabrojanog on ne radi.

Eto, nadam se da sam približio neke od zamjerki .

(ne, nitko ne smatra da je Bennacer glavni i jedini odgovoran. nemojte)
  • don
    16.9k
    zaredao je sa sve gorim i gorim izdanjima.Zagi

kakvim gorim ljudi dragi?

daj mi jednu utakmicu osim Pule di je odigra tako tragikomično (i tu nije bia najgori već u skladu sa cilon ekipom) i zbog čega zaslužuje da se već 15 dana ne skidaš sa njegove teme. Nemoj samo opet slat onaj gif protiv Rijeke.
  • Jos-Optimus
    8k
    Nemoj se ljutiti, ali da je baš tolik odobar onda bi mi dominirali, nije baš tako igrao. Ne nije jedini krivac, dapače, ali ne igra u skladu sa svojim renomeom i amen
  • Fatos Beqiraj
    426
    pa naravno da ne igra u skladu sa svojim renomeom, da je bio bi u Milanu a ne u nas. Al svejedno je i dalje klasa za cijeli hnl. Vidi se to u svakom dodavanju a i duelu. Mozda da taj voljni moment popravi jos malo al jebiga nece takvi igrac nikad ginit u Hnlu. Vjerujem isto tako ako prodjemo u Europi da bi mogao bit nase najjace oruzje ( uz Livakovica ABD)
  • Jos-Optimus
    8k
    stari, bez voljnog momenta i treninga ne možeš nigdje egzistirati, ili igraš ili ne igraš, nema sredine. Zanimljivo da se ovakvi oprosti nisu dijelili Petkoviću koji je puno više dao klubu
  • Fatos Beqiraj
    426
    ja Petku nisam prigovara nikad, zna sam da ce isporucit kad bude trebalo. Ne moze me niko ubjedit da Misic, Ljubicic, Zajc, Villar igraju nesto bolje od Bennacera. Mislim da je lik pokaza vise od svakog ili bar isto onda ne kuzim cemu hejt. Villar je placen 3 miliona plus placa , pa skuplji je od Bennacera a manje daje.
  • Zagi
    13.1k
    daj mi jednu utakmicu osim Pule di je odigra tako tragikomičnodon
    Nigdje nisam napisao da je odigrao tragikomično.
    Ne-tragikomično nije razina koja se od njega očekuje.

Sama činjenica da tražiš dokaz protiv te tvrdnje bi ti trebalo reći koliko je sati.

Odgovor: niti jednu utakmicu nije odigrao dobro. Ima je dobrih perioda, momenata, par poteza.
    To kaj se njemu ignorira, ne oprašta se nikom drugom.

Zašto? Sami si odgovorite. Introspekcija je odlična stvar.
  • Fatos Beqiraj
    426
    Daj moze li neko izvadit onaj graf Bennacera u Dinamu da vidimo jel bas tako ispod razine kako se prica.
  • Zagi
    13.1k
    Zanimljivo da se ovakvi oprosti nisu dijelili Petkoviću koji je puno više dao klubuJos-Optimus

Odlična poanta. Vrlo slična situacija. Bennacer igra točno onako kako je Petko igrao desetku.
    Dva tri poteza po tekmi i pogledom ispračanje ostatka akcije.
    K tome ovaj igra trkački intenzivniju rolu.
  • mali M
    9.1k
    zaredao je sa sve gorim i gorim izdanjima.
    A sobzirom da je u prvoj, to su uredno popratila i sve gora i gora momčadska izdanja.
    Zagi

Bez obzira što to maskiraš, zapravo ovom rečenicom striktno njega kriviš za sve lošija izdanja momčadi.. ili si preoblikuj rečenice.
  • Zagi
    13.1k
    striktno njega krivišmali M

Sobzirom da je moje mišljenje o Nevistiću prepostavljam dobro poznato, to ne može biti točno.

edit: ako misliš baš na igru bez vratara , onda substituiraj Nevistića sa Ljubičićem.
  • mali M
    9.1k
    zagi citirao sam tvoju rečenicu na temi o Bennaceru. Ne pričam ni o Nevistiću ni Ljubičiću, nego točno citiranoj tvojih rečenici na ovoj temi...
  • don
    16.9k
    Nigdje nisam napisao da je odigrao tragikomično.Zagi

kad posli svake utakmicu bude po 18 tvojih postova na njegovoj temi ne preostaje ništa drugo za naslutiti nego da je odigra tragikomično i da je zasra 3 gola.

Sama činjenica da tražiš dokaz protiv te tvrdnje bi ti trebalo reći koliko je sati.Zagi

ne bi tribalo reć već tražim dokaz samo ovdje, tebi zbog gore spomenutog razloga.

Odgovor: niti jednu utakmicu nije odigrao dobroZagi

prolistaj malo ovu temu od 19. stranice da ne tagiran forumaše bezveze.

To kaj se njemu ignoriraZagi

šta mu se ignorira?

Zašto?Zagi

ti si samo jedan navijač koji je očekiva da će šestica doć u HNL i izdominirat ligu sa golovima i asistencijom i sad si razočaran jer nema tih golova i asistencija. A čovik nikad u karijeri nije ni zabija ni asistira.

protiv hajduka je uša i bia odličan sa klupe.

Slaven - 2. najbolji ocjenjeni igrač posli Hoxhe koji je zabia i asistira.

Lokomotiva - najbolje ocjenjeni igrač

Osijek - 2. najbolji ocjenjeni igrač

Vukovar - najbolje ocjenjeni igrač

Rijeka - 2. najbolje ocjenjeni igrač

I da ti unaprid odgovorim, ne, nisu toliko bitne ocjene ali su neki pokazatelj koliko su ostali kritični i onda tražiš utjehu u Bennaceru da ti donosi golove i asistencije a realnost je da u ovom jednom od najgorih ulazaka u prvenstvo u povijesti ni Yamal ne bi ima priko 5 golova.

A u gore spomenutim utakmicama je i stvarno bia među boljim.
  • Zagi
    13.1k
    Pa njegova je tema i o njemu pišem.
    Smatram li da njegovo guranje uvelike utječe na igru i rezultat? Naravno . Korelacija je više nego jasno vidljiva.

Smatram li da je jedini odgovoran? Naravno da ne.
    Trebam li to naglašavati u svakom postu? Očito, nadao sam se da ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.