• Jos-Optimus
    8k
    Ne vidim ništa dramatično u zaključku da je frajer klasa, ali i da je predugo zapušten, odavno je mogao biti tip top. Očigledno nije pristup dobar i kada ga staviš na klupu šalješ pravu poruku svima u ekipi.
  • mali M
    9.1k
    kakve ovo ima veze sa onim što sam napisao? Lijepo sam tu argumentirao da mislim da je do Kove, vaša logika do jučer je znao sve, danas je zadnja debela nepripremljena panjina...
    Ja samo tvrdim da se treba uzet kontekst cijele priče, a ekipa uzme nekoga na zub i ne prihvaća da možda igrači nisu roboti i imaju oscilacije...
    Za neke vidimo odmah da nisu klasa za Dinamo, neki kroz vrijeme pokažu potencijal, a neki jednostavno jesu klasa..
  • Praskaton
    4.6k
    vašamali M

Upravo ovo ima veze.Tko je to vaša? Općenito govorim ne samo o ovoj temi.
    ekipa uzme nekoga na zub i ne prihvaća da možda igrači nisu roboti i imaju oscilacije...mali M

Koja to ekipa? Pa o svakoj temi sto se tiče Dinama ljudi imaju različita mišljenja.
    Ja se slažem s tobom oko ovoga da ga se krivo koristi i kako bi trebalo.Al od početka on meni ne daje ono što bi igrač takvog renomea trebao.
    Isto tako dio forumaša je svršavao na svako njegovo točno dodavanje.
    To je poanta ne postoji ekipa koja unisono misli ovdje
  • Fan
    1.7k
    S obzirom na to da nije dao instant impact koliko smo očekivali i da je na posudbi, te ga 99.99% nećemo otkupit, ne bi trebao uopće igrati u prvoj do kraja posudbe, osim u slučaju ozljede ili kartona nekih igrača.
    I dalje mislim da je bila ispravna odluka dovest ga jer se takve igrače za male novce ne odbija i da je bila veća vjerojatnost da će bit bomba nego da neće, al eto, kaj je tu je.
  • jakov1
    1.2k
    najjača stvar foruma kad se netko isčuđava kao "voljeli ste ga sad vam smeta"
    Inače su ljudi homogena skupina koja razmislja isto o svemu
    Praskaton

kakve ovo ima veze sa onim što sam napisao?mali M

vaša logika do jučer je znao sve, danas je zadnja debela nepripremljena panjinamali M

:lol:
  • miro
    8k
    Ma čovjek je klasa, ne razumijem otkud toliki hejt odjednom? Ne trebamo ga otkupit, ali nek se dovede u formu i vrijedit će nam zlata na proljeće
  • Fatos Beqiraj
    426
    Ma daj i ovako nam vrijedi, da je ima samo onu asist protiv rijeke dosta je.

Malo previse ga hejtate
  • rokikaciga
    7.4k
    Mora netko biti pedro.
  • ElDorado
    7.5k
    Ne kužim o čemu mnogi ovdje pišu?! Lik je odigrao za repku Alžira i kao nespreman je? Pogledajte njegove stare snimke, nizak je, jak i zdepast uvijek bio. Ali prije će biti da je naša vezna linija nedefinirana, već sam pisao o tome. Bennacer je klasična šestica koju smo uvijek zazivali. Kad su i on i Mišić u igri to ne može funkcionirati kao jučer gdje su ulazili jedan drugom u prostor i na tome treba raditi. Ako je Bennacer unutra vadi Mišića ili ga digni na 8. Ja ionako mislim da Miške fizički više ne može držati ritam tekme 90 min. Jučer se to lijepo moglo vidjeti. A kad ga stisne flaster kao na početku tekme ide šetnjica.
    Bennacer je klasna šestica i to mora igrati.
  • Keyser Soze
    17.1k
    Ne vjerujem šta čitam
  • don
    16.9k
    viruj.. Posli svake utakmice isti ljudi isto pišu.
  • Praskaton
    4.6k
    Ma daj i ovako nam vrijedi, da je ima samo onu asist protiv rijeke dosta je.Fatos Beqiraj

A jbg sad ovako možeš za svakog igrača.I Villar je imao asist protiv Rijeke za pobjedu.Meni to nije dosta

Ok,slažem se da ga se krivo koristi i da bi na Mišićevoj poziciji dao više al Miške je kapetan,jedan od naših najboljih igrača i to bi značilo da Ben ima 30% minutaže(kad se ovaj ozlijedi,ima kartone ili umor prevlada).
    To je premalo minuta i zato ga se pokušalo u paru s Mišićem.On meni ne oscilira od prve do zadnje utakmice je ok al ništa više od toga.
    Svjestan sam da je toliko faktora tu da ga ne treba krivit.
    Vjerujem da će do kraja svog boravka ovdje čovjek pokazat kakva je zvijer.
  • Fatos Beqiraj
    426
    ja vjerujem da ce derbi sa hajdukom bit najbolji igrac daleko na treneru
  • Carrasco
    6.6k
    Bennacer je jedino nešto lošije odigrao protiv Istre. Pet utakmica prije toga je izdominirao. Protiv Vukovara gdje su svi bili za kurac, on je osvojio 16/17 duela pa je u drugom poluvremenu iz frustracije krenuo prema naprijed i nanizao 5 igrača Vukovara.
  • Fatos Beqiraj
    426
    ljudi valjda ocekuju da ce ko Yamal uzet loptu ic samo prolazit. To sto osvoji 15 niciji lopti to nije dovoljno atraktivno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.