• Pacho
    11.1k

A senf vjerojatno cucla sige
  • Nolifer
    13.4k

A znaš onu, ko je moga zamisliti lani... :grin:
  • NitkoBitan
    33.2k
    milan ga gore jede..pa ne stigne napadat kak spadashameless86

Dobar stari sused, kad je snijega falilo u ulicu nam doveo snjezne topova sa Sljemena :grin:
  • jedan u nizu
    16.3k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/redovi-zicara-sljeme-guzva-anton-t-izlet-15645644

Da, najnapetiji je dan za otici gore. Pao je prvi snijeg, nedjelja je, hladno je, ali ne prehladno, i suncano je.
    Drago mi je da ekipa ide gore i da je guzva, ali ovakva cudenja su mi vrh. Lik kaze da cenegdje drugdje ipak popiti kavu s curom jer je i gore sigurno guzva. Sad nazalost nece imati priliku slikati caj kako se dimi iz papirnate case koju drzi u rukavicama uz hashtag ''snow <3''.

A jbg frende, sta si mislio, da ce sve biti prazno i idealno samo za tebe.

Svako toliko ispliva clanak o ''guzvi'' na zicari. Kamo srece da je to cesce.
    Inace i ovako velike guzve nisu tako strasne, solidno brzo ide kako to sve izgleda.

Najvise mi je zao sto gore na vrhu sve izgleda jadno, kao da je u radovima, i sve je nesukladno sa okolisem, prirodom, nema nikakvog reda, kafici su razbacani i totalno bezveze.
    Vise puta sam iskoristio tu zicaru i super mi je. Ali svaki put kad dodem gore mi je toliko zao sto cijeli ''vrh'' izgleda tako jadno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet