• Zg123
    3k
    Ne bih pretjerivao s pohvalama, daleko je ovo od dobre igre bilo. Zapravo je najbolje to sto je napravio par promjena u ekipi pogotovo sto je maknuo Nevistica.
  • Fan
    1.7k
    Mislim da je ovdje jasno da se mora odraditi jedno od navedenog.vjeko1701

Ja bih prije rekao da je dužan obaviti oboje i da može dobiti kaznu ako ne napravi prvo ili drugo.
  • vjeko1701
    20.7k
    Moguće. Baš je napisano dvosmisleno.
  • Kepec
    7.8k
    Apsolutna podrška za ovaj potez. Neka šuti, radi i pobjeđuje. Bolje da je maksimalno skoncentiran na ekipu i tekme nego da nakon svake tekme daje iste izjave, ak smo zgubili onda će čestitati protivničkoj ekipi, našima na borbenosti i navijačima na dolasku, a ak pobjedimo će čestitati našima na odličnoj partiji i navijačima na dolasku.
    Svi smo htjeli promjene i srali smo kak se nikaj ne događa oko kluba, evo Mikića i Vinlofa na bekovima, evo Nevistića na klupi, evo Kovačevića koji je maksimalno posvećen momčadi i ne zanima ga javnost, tak da dosta bi bilo konačno i sranja s naše navijačke strane.
  • Dinamosaur
    2.8k
    Dobro je bilo vidjet da je Fila na golu.
    Pocetnu tocku je rijesio. Azimut ispravan.
    (nadam se da ostaje i protiv Lille)
  • NitkoBitan
    33.2k
    nadam se da ostaje i protiv LilleDinamosaur

Dasta nego ostaje, pa bio bi lud da se vrati na staro nakon ove dve tekme. Dodatan razlog za Filipovica u Francuskoj je taj sto je vec branio tamo, poznaje okolinu kak bi se reklo, ako zna i jezik ne bi trebalo bit nikakve dileme.
  • Dinamosaur
    2.8k
    rijeci ti se pozlatile
  • mali M
    9k
    Ne razumijem šta je takva drama što Kova ne drži presice? I bez patetike da "izlaže klub kazni", najbolje da to ne radi uz podršku kluba...
    Ali ne razumijem zašto to tu neke toliko čoha... Rekao je za Max sport komentar na tekmu, što je toliko famozno progovarao na tim presicama do sada da ste toliko zgroženi? Ja znam samo da je nakon svake presice ovdje bio dernek na njegove izjave. Šta vam fali malo mazohizma ili? Pliz neka mi neko pojasni zašto je tu toliko cmizdranja za presicama jer ja ne vidim razlog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.