• rokikaciga
    7.3k
    Taman za predictor :grin:
  • Nolifer
    13.4k

Tak nekak :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    čekaj, Ljubo igra danas ?:monkey:
  • Jaki991
    551
    Pohvale za postavu danas, pogotovo za ofenzivne bekove napokon, nadam se da vidi koliko nam to nosi u hnlu
  • vjeko1701
    20.7k
    Klub se treba ponašati profesionalnoThe Undertaker

Da li ima nešto profesionalnije od odrađivanja točno onog što ti stoji u ugovoru sa nositeljem prava?
  • NitkoBitan
    33.2k
    Kolega je mislio na profesionalne ruckove i domjenke sa novinarima u svrhu poboljsanja odnosa.
  • vjeko1701
    20.7k
    Treba nešto u životu i zaslužiti.
  • rioda
    11.7k
    Otkazana i današnja pressica.

Screenshot-20251122-175640-Chrome.jpg

Ničota uvrijeđen :fear:
  • ElDorado
    7.5k
    Hahaha odlično
  • Izet Hajrović
    6.3k
    P R O P O Z I C I J E NATJECANJA ZA PRVENSTVO SUPERSPORT HRVATSKE NOGOMETNE LIGE
    ZA NATJECATELJSKU GODINU 2025./2026.

"Članak 34.

(1) Klub domaćin dužan je osigurati prostoriju za minimum 30 osoba i organizirati konferenciju za novinare 15 minuta po završetku utakmice, kojoj obvezno prisustvuju licencirani glavni treneri obje momčadi te po potrebi jedan igrač iz svake momčadi koji je nastupio na utakmici.

(2) U slučaju da se treneri ne odazovu na konferenciju za novinare ili ne izvrše obveze prema ugovornom partneru za TV prava davanjem izjave neposredno po završetku utakmice na određenom mjestu ispred roll up bannera Lige, delegat utakmice dužan je podnijeti prijavu Disciplinskom sucu Lige."

Nepotrebna odluka nakon odlične predstave na terenu danas.
  • GOAT
    4.2k
    Ma i neka su otkazali jebalo ih to trosenje vremena, svejedno se ništa pametno ne pita a i kad dobiju odgovor onda izvrću riječi

Na odgovore kako bi prokomentirao utakmicu i "treneru a zas kule ne igra :(" moze i odgovorit u hodu do svlacionice bez problema
  • Dzoni
    2.9k
    Koliko može biti velika kazna za ovakve poteze? Ja bih rekao ne tolika koliko će jako odjeknuti poruka
  • Fan
    1.7k
    Po meni je sve dobro danas postavio osim Bakrara, nevidljiviji cak i od Ljube.rokikaciga

Ljubičić i Bakrar greške.
    Bakrar je možda i mogao igrati, ali na krilu, umjesto Lisice, dok je u napadu trebala igrati špica. Ok, ako su Beljo i Kulen problematični, onda razumijem, inače nema opravdanja.
    A Ljubičić...standardno bezveze igrat bez desetke dok znamo da je Zajc u formi, a Mišić će igrat dok ne krepa. Stojković je zaslužio priliku u prvih 11 nakon Karlovca.
  • prefontaine
    5.4k
    Ne vidim u čemu je problem, ismijava ga se kako ne zna pričati (ja prvi), kako nema dikciju, kako je neelokventan, etiketira ga se kao Zvoninog potrčku bez vlastitog mišljenja, postavljaju mu se glupa pitanja na koja jednostavno ne možeš dati pametan odgovor, i kad čovjek sve presiječe i ušuti, opet ne valja.

Što se mene tiče, Mario samo nastavi šutit.

Šuti, samo šuti, šuti moj Kovačeviću plavi,
    I poslije svake utakmice pobjedu Dinama slavi!
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Bakrar je špica inače. Jedina greška je Ljubičić, ostalo je postavljeno bez zamjerke s obzirom na formu svih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.