• The Undertaker
    9.2k
    Neće. Pamćenje je selektivno, pamte se samo tuđa sranja.
  • Mr Anderson
    15.1k

Baš to, bio sam prije nekoliko godina u društvu gdje su bila dva bivša prvoligaška suca pa su uz čašicu, dvije pričali dogodovštine s HNL pašnjaka kad bi sudili.
    Od dogovora o puštenim utakmicama do namještanja iz 2 u 1 za kladionicu. Ni jednom nisu Dinamo spomenuli.
    Jedan od njih kaže da je izletio s A liste jer se zamjerio na nekoj utakmici jednog bivšeg prvoligaša tadašnjem moćnom liku u našem nogometu.
  • NORTE
    21.2k
    to je meni za bacanje u drugu ligu, a drugo, simpa je slušat sve te svece koji prozivaju Dinamo za mordor, kaljužu i slično a svi imaju više putra na glavi nego Dinamo koji je osvajao prvenstva sa 20+ bodova prednosti...mali M

Drugu ligu zaboravi, tamo nisu išli ni kad su trebali jer je Miško molio Mamića da se naprasno odgodi smanjenje lige na 10 klubova pa je Rijeka tako spašena od ispadanja u drugu ligu 2012.

Poslije toga im je Mamić besplatno davao odlične igrače.

Budu klauni iz Rijeke i nakon ovoga nastavili svaku tekmu protiv nas posprdno skandirat "Croatia".

Da se odmah saznalo za dogovor to bi vjerojatno bio skandal, ovako ništa.
  • FazeN
    3.6k
    Danas 3 boda, lagana, a onda Fruk riješava Hajduka i nadam se da medijski prostor bude pun slika "zabrinutog i izgubljenog Livaje" na klupi, kao što su Kovačevića slikali i objavljivali 24/7.
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Odes na komentare a dolje "a tako ti je to moj Line", "ka i sve u hrvatskoj rodijacki, ja tebi ti meni", "a sta mislite da Cibalia - Dinamo nije namjesteno?" itd. Putra na glavi, a u glavi nista.
  • Fatos Beqiraj
    398
    Zanimljivo germanijak i sportske nisu prenijeli tu vijest o namjestanju(bar ja ne vidim). A da je pljuvanje dinama prvi bi objavili.

Novinari crvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube